ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΡΙΣΤΑ η βαθμολογία Νικολαίδη στο αιώνιο ντέρμπι...

ΑΡΙΣΤΑ η βαθμολογία Νικολαίδη στο αιώνιο ντέρμπι…

Ως μία από τις πλέον «σκανδαλώδεις» βαθμολογίες διαιτητών έχει στα χέρια της η Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ.

Bet on Alfa

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι ο παρατηρητής Μιχάλης Αργυρού βαθμολόγησε τον Χρίστο Νικολαΐδη για την πρόσφατη διαιτησία του στο ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ (σχεδόν) με άριστα!

Παρά το γεγονός ότι η διαιτησία του Νικολαΐδη είχε σωρεία λαθών τα οποία εντοπίστηκαν και από τους αναλυτές των επίμαχων φάσεων βαθμολογήθηκε με 8.3, βαθμολογία που θεωρείται εξαιρετική.

Παρατηρητής ο πρόεδρος, διαιτητής ο αναπληρωτής!
Αξίζει να σημειωθεί ότι καταγράφηκαν σοβαρότατα λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων, ενώ η Ομόνοια έχει ήδη αποφασίσει να καταγγείλει τον Χρίστο Νικολαΐδη. Προφανώς, ο Αργυρού τα έριξε στους βοηθούς διαιτητές…

Στους κύκλους της διαιτησίας συζητείται ιδιαίτερα το γεγονός ότι ορίστηκε να βαθμολογήσει τη διαιτησία στο ντέρμπι «αιωνίων», ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μιχάλης Αργυρού, ενώ διαιτητής ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρους του Συνδέσμου, Χρίστος Νικολαΐδης.

Ένα φαινόμενο που παρατηρείται κατ’ επανάληψη, αλλά τα αφεντικά της κυπριακής διαιτησίας και οι αξιωματούχοι της ΚΟΠ, το αντιμετωπίζουν ως απόλυτα φυσιολογικό και δεοντολογικό…

ΠΗΓΗ: goal.com.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa