ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣήμαινε κάτι η κίνηση του Φλορέσκου;

Σήμαινε κάτι η κίνηση του Φλορέσκου;

Η Ομόνοια χθες απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, όχι μόνο δεν ήταν καλή αλλά σε κάποιες στιγμές απογοητευτική, προκαλώντας και την αντίδραση της εξέδρας. Ο Μιλόγεβιτς έδωσε την εξήγησή  τους, κάνοντας λόγο για σωματική και κυρίως ψυχολογική κούραση. Από την άλλη, αυτό που μετρά στο τέλος της ημέρας είναι οι βαθμοί και η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Γεγονός που επιτρέπει στην ομάδα μας να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για τον τελικό κυπέλλου, κι ας απομένουν ακόμη δυο ματς πρωταθλήματος, με ΑΕΚ εκτός και Απόλλωνα εντός.
Ωστόσο η εικόνα που έβγαλαν κάποιοι παίκτες ήταν προκλητική και δεν ήταν λίγες οι φορές που η εξέδρα αποδοκίμασε. Ένας απ’ αυτούς και ο Γκεόργκε Φλορέσκου. Το επισημάναμε πολλές φορές πως ο Ρουμάνος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, όμως χθες ήταν επιεικώς κάκιστος.
Αυτό που προκάλεσε περισσότερο και δημιούργησε ερωτηματικά ήταν η στάση του την ώρα της αλλαγής του. Στο 53ο λεπτό κλήθηκε από τον Μιλόγεβιτς να αποχωρήσει και τη θέση του πήρε ο Σκέμπρι.
Ο Ρουμάνος έδειξε ενοχλημένος κυρίως όχι από την αλλαγή αλλά από την στάση των οπαδών προς το πρόσωπό του. Έδωσε με το ζόρι το χέρι στον Μιλόγεβιτς και αντί να κάτσει στον πάγκο έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια. Μάλιστα, πριν περάσει στη φυσούνα για τα αποδυτήρια, έβγαλε τη φανέλα και φώναξε ένα οπαδό στην εξέδρα (που φάνηκε να τον γνωρίζει) και του την έδωσε.
Το ερώτημα που απασχολεί τους φίλους της ομάδας μας, είναι αν αυτή η κίνηση του Φλορέσκου σημαίνει κάτι. Μήπως ήθελε να στείλει το μήνυμα αποχώρησης ή απλώς το έκανε μέσα στον εκνευρισμό του για την αποδοκιμασία του κόσμου, που δεν ήταν μόνο για το πρόσωπό του αλλά για όλη την ομάδα.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa