ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ αναγκαίος Ρομαρίκ και η αναμονή για Ζίγκι

Ο αναγκαίος Ρομαρίκ και η αναμονή για Ζίγκι

Ενόψει τελικού κυπέλλου, το βλέμμα στην Ομόνοια θα είναι επικεντρωμένο σε δυο μέτωπα: στον Ρομαρίκ και την παραπομπή του στον Αθλητικό Δικαστή και στον Μπαντιμπάνγκα που αποκόμισε τραυματισμό στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:
1. Η αξία του Ρομαρίκ είναι εγνωσμένη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αμυντικό ποδοσφαιριστή, έμπειρο και αναγκαίος για την Ομόνοια. Πόσω μάλλον για τον τελικό κυπέλλου. Η παραπομπή του έχει προκαλέσει θυμό στις τάξεις του σωματείου μας αφού στο παρελθόν υπήρξαν πολλά περιστατικά τα οποία αγνοήθηκαν. Οι πράσινοι αναμένουν πως η τιμωρία του Ρομαρίκ θα είναι τέτοια που να του στερήσει την παρουσία του στον τελικό κυπέλλου.
2. Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα είναι μυϊκός, για άλλη μια φορά φέτος. Ο Βέλγος, στο σύντομο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε από 
MRI και στην ομάδα είναι σε αναμονή των αποτελεσμάτων. Το τεχνικό τιμ εύχεται να μην είναι κάτι το ανησυχητικό και σοβαρό, ώστε ο Βέλγος να είναι διαθέσιμος για τον τελικό κυπέλλου στις 18 Μαΐου. 

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa