Δένει Μιλόγεβιτς!

Ααδημοσίευση Toυ Κώστα Καλλή (http://goal.philenews.com/)

Bet on Alfa

Κανένας όρος δεν υπάρχει στο συμβόλαιο που κλήθηκε και υπέγραψε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον περασμένο Νοέμβριο, περί αυτόματης ανανέωσής του με την κατάκτηση του κυπέλλου ή απλώς με έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Μάλιστα, αυτό ενδέχεται να γίνει και πριν τον τελικό κυπέλλου, κίνηση που θα είναι ενδεικτική ότι η παραμονή του 46χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας δεν σχετίζεται με την κατάκτηση ή όχι του κυπέλλου.

Οι πράσινοι είναι ικανοποιημένοι με τη δουλειά που επιτελεί ο Μιλόγεβιτς και δεν είναι λίγες οι φορές που εξήραν τον έργο του. Την ίδια άποψη φέρεται να έχει και ο Νίκος Νταμπίζας, που φαίνεται να έχει εκφραστεί με τα καλύτερα για τον Σέρβο. Είναι ο πλέον σημαντικός λόγος που επιτρέπει στη διοίκηση να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή της.

Η άποψη που επικρατεί είναι πως αν και ο Μιλόγεβιτς ανέλαβε την τύχη της ομάδας στα μέσα της σεζόν, η ομάδα δεν «χτίστηκε» δηλαδή από τον ίδιο, κατάφερε να διαχειριστεί αρκετά καλά το έμψυχο δυναμικό και να εκπληρώσει τον βασικό στόχο που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Με τον τρόπο δουλειάς του και την αφοσίωσή του, επικρατεί η άποψη πως τη νέα σεζόν και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή θα μπορέσει να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Εξελίξεις γύρω από το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας Ομόνοιας και Μιλόγεβιτς αναμένονται σύντομα. Η πρόθεση του συλλόγου της Λευκωσίας είναι ξεκάθαρη, απομένει και η συγκατάθεση του Σέρβου τεχνικού που εκτός απροόπτου θα είναι θετικός. Ο Μιλόγεβιτς, όταν κληθεί να ανανεώσει, θα πάρει και συγκεκριμένο ποσοστό (όχι ιδιαίτερα μεγάλο) αύξησης στις απολαβές του, κάτι που προνοείται βάσει συμβολαίου.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa