ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρώτο μάτς με αέρα... Ευρωπαίου! Ευκαιρία Μιλόγεβιτς!

Πρώτο μάτς με αέρα… Ευρωπαίου! Ευκαιρία Μιλόγεβιτς!

Ο σημερινός αγώνας κόντρα στην Άεκ έχει την δική του ιδιαιτερότητα…

Bet on Alfa

Είναι ο πρώτος αγώνας στο φετινό πρωτάθλημα όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη εξασφαλισμένο Ευρωπαϊκό εισιτήριο και έτσι μπορεί η ομάδα να αφοσιωθεί με ηρεμία στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Κανένα άγχος κανένα στρες! 

Δεν είναι μυστικό πως στην ομάδα το τεχνικό επιτελείο έχει αφοσιωθεί κυρίως στον τελικό κυπέλλου και πως η προετοιμασία για τον τελικό της 18ης Μαίου έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μία βδομάδα. Ενόψει τελικού, οι δύο αναμετρήσεις που μεσολαβούν για το πρωτάθλημα μπορούν να λειτουργήσουν πολύ βοηθητικά. Τόσο ο κορμός όσο και ο πάγκος πρέπει να πάρουν αγωνιστικό χρόνο σε αυτούς τους δύο εναπομείναντες αγώνες Πρωταθλήματος με Άεκ και Απόλλωνα, ούτως ώστε να δηλώσουν όλοι οι παίκτες ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο στον τελικό κυπέλλου.

Πολλές οι απουσίες σήμερα…

Από τον σημερινό αγώνα, θα απουσιάζουν οι Ρομαρίκ (λόγω τιμωρίας δικαστικής), Ρουνιέ, Μαρκάσα (στο όριο καρτών) και ο Μπαντιμπαγκά λόγω τραυματισμού. Θα έχει ενδιαφέρον η αντικατάσταση του αμυντικού διδύμου σήμερα. Σίγουρα ο Όρσουλιτς θα είναι ενδεκάδα. Για να δούμε αν δίπλα του θα πάρει χρόνο ο Καντούτσης ή αν θα καλεστεί κάποιος από τον άξονα να αναπληρώσει το κενό στο κέντρο της άμυνας.

Οι Παραλιμνίτες…

Σήμερα μαζεύουν αρκετές πιθανότητες να παίξουν μαζί Δημήτρης Χριστοφή και Ονησίφορος Ρουσιάς. Σίγουρα η θέση Μπαντιμπαγκά είναι κενή και δεν είναι απίθανο να την γεμίσει ο Τζίμης. Θα έχει ενδιαφέρον το δίδυμο αυτό καθώς από την μία ο Δημήτρης Χριστοφή μετά από τον τραυματισμό του θέλει να φουλάρει μηχανές ενόψει τελικού και από την άλλη ο Ρουσιάς διψάει για γκολ που θα του δώσουν αυτοπεποίθηση να είναι έτοιμος και αυτός σε κάθε ενδεχόμενο.

Οι υπόλοιποι…

Φυλακτού, Φιλιώτης, Εζέ, Ράμος διεκδικούν αγωνιστικό χρόνο σήμερα και δεν είναι απίθανο να τον πάρουν.

Autoremarketing

Bet on Alfa