ΑρχικήDaily NewsΑυτό που εκτιμά ο κόσμος της!

Αυτό που εκτιμά ο κόσμος της!

Η σοβαρότητα και η αγωνιστική πειθαρχία είναι στοιχεία σημαντικά στο παιχνίδι μιας μεγάλης ομάδας και η Ομόνοια τα είχε σε μεγάλο βαθμό στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ. Μάλιστα, σ’ ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, που το κίνητρο των ποδοσφαιριστών είναι η διατήρηση της ομάδας στην Τρίτη θέση μέχρι τέλους αλλά και να για να δείξουν στον Νταμπίζα πως αξίζουν να είναι στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Bet on Alfa

Τι κι αν το μυαλό όλων είναι στον τελικό κυπέλλου, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας ήταν αξιέπαινη και αξίζουν συγχαρητήρια. Απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και μακριά από το βαθμολογικό άγχος έβγαλαν αρκετές από τις αρετές τους.

Αλλά είπαμε, αυτό που έκανε αίσθηση και ικανοποίησε τον κόσμο, τον λίγο που ήταν στο γήπεδο και τον υπόλοιπο που παρακολούθησε το ματς από την τηλεόραση, ήταν η σοβαρότητα. Δεν αδιαφόρησαν για το παιχνίδι και τα έδωσαν όλα για τη νίκη και πανάξια την πήραν.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη. Αυτά που είπαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πριν από το παιχνίδι τα έκαναν με σοβαρότητα», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Μιλόγεβιτς δείχνοντας κι αυτός την ικανοποίησή του.

Στα θετικά της χθεσινής νίκης η παρουσία του Δημήτρη Χριστοφή, που συνδυάστηκε και με γκολ. Ο διεθνής άσος φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού έβγαλε το 90λεπτο, μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο ενόψει τελικού. Ακόμη, η παρουσία και το γκολ του Ρουσιά καταγράφεται στα θετικά.

Ο Νταμπίζας ήταν στην εξέδρα, κατέγραψε και πάλι τα πάντα όσον αφορά στο παιχνίδι του κάθε ποδοσφαιριστή και σύντομα θα τοποθετηθεί και θα καθορίσει το μέλλον όλων στην ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa