ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΕΙΛΕΙ ο Συνδεσμος διαιτητών... λόγω καθόδου ξένων!

ΑΠΕΙΛΕΙ ο Συνδεσμος διαιτητών… λόγω καθόδου ξένων!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ : http://sport-fm.com.cy/

Bet on Alfa

Η ιστοσελίδας μας, έχει νεότερες πληροφορίες για το θέμα των διαιτητών του τελικού κυπέλλου.Μιλήσαμε με εκπροσώπους του Σ.Δ.Κ και διαπιστώσαμε την έντονη απογοήτευση τους, λόγω του ότι η περσινή δέσμευση που δόθηκε από την εκτελεστική της ΚΟΠ ( δεν ήταν παρών ο πρόεδρος Κουτσοκούμνης) για κάθοδο ξένων αλλά τελευταία φορά για τον τελικό ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.
Τότε ο Σ.Δ.Κ δέχτηκε με την προϋπόθεση πως θα ήταν η τελευταία φορά και θεωρεί πως δεν μπορεί να δεχτεί και φέτος το ίδιο σκηνικό. Υπάρχει έντονο παράπονο για την αθέτηση από πλευράς ΚΟΠ της τότε υπόσχεσης-δέσμευσης. Μάλιστα, δηλώθηκε στον πρόεδρο της ΚΟΠ πως αν έρθουν ξένοι και αν δεν ανατραπεί η απόφαση, τότε δεν εγγυάται πως θα πάνε Κύπριοι διαιτητές για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος!
Η πλευρά του Σ.Δ.Κ, λέει πως από την στιγμή που βγήκε το πρωτάθλημα με καλές διαιτησίες καθώς επίσης καλές διαιτησίες έγιναν στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, δεν υπάρχει δικαιολογία να έρθουν ξένοι. Επικαλούνται επίσης ότι η Κύπρος είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που φέρνει ξένους διαιτητές για ένα δικό της τελικό κυπέλλου.

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Η έντονη αντίδραση των Κύπριων διαιτητών και ειδικά ο κίνδυνος αποχής τους από το φινάλε του πρωταθλήματος, είναι όπως πληροφορούμαστε λόγος για να ανατραπεί η απόφαση και εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί ο τελικός με Κύπριους διαιτητές. Η εκτελεστική της ΚΟΠ, πολύ πιθανόν να αποφασίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχοντας υπόψη της τα νέα δεδομένα.

Μιχάλης Παπαγεωργίου

Autoremarketing

Bet on Alfa