ΑρχικήDaily NewsΑ. Δημητρίου: "Τίτλος μετά από 4 χρόνια"

Α. Δημητρίου: “Τίτλος μετά από 4 χρόνια”

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Για τα εισιτήρια του τελικού…  

«Η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων για τους κατόχους διαρκείας εξελίσσεται ομαλά. Σήμερα το συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων βρίσκεται στο Σύνδεσμο φιλάθλων Λεμεσού από τις 9:30-19:00.

Αύριο θα είναι στο Σύνδεσμο φιλάθλων στη Λάρνακα τις ίδιες ώρες Το Σάββατο θα είναι στα εκδοτήρια «Ομόνοια PrimeTel» από τις 9:00-14:00. Στην Πάφο έχουν σταλεί τα 20 εισιτήρια που αναλογούν στους κατόχους διαρκείας. Όταν ολοκληρωθεί η προθεσμία για τους κατόχους διαρκείας, θα γίνει μια νέα τοποθέτηση για την ελεύθερη προπώληση που θα αρχίσει τη Δευτέρα στις 9:00. Ο κάθε φίλαθλος στην ελεύθερη προπώληση θα μπορεί να αγοράζει μέχρι δύο εισιτήρια».

Για την προετοιμασία της ομάδας…

«Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά για τον αγώνα με τον Απόλλωνα το Σάββατο. Ο Ρομαρίκ θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Εκτός είναι και ο Μπαντιμπάγκα που χάνει το υπόλοιπο της περιόδου. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση. Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε. Προτεραιότητα όμως είναι η ομάδα μας να είναι έτοιμο για τον τελικό κυπέλλου».

Για τον τελικό…  

«Η ομάδα θέλει πολύ να τελειώσει τη σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου. Το έχει ανάγκη το σωματείο. Το θέλουμε πολύ και αυτός είναι ο στόχος μας. Θα σημαίνει πολλά η κατάκτηση του κυπέλλου. Και ο κόσμος περιμένει αυτό το παιχνίδι για να νιώσει τη χαρά ενός τίτλου μετά από τέσσερα χρόνια. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, μας περιμένει πολλή δουλειά ενόψει της νέας χρονιάς, εκεί όπου η ομάδα θα στοχεύσει πιο ψηλά. Μετά τον τελικό θα κορυφωθεί η προσπάθεια δημιουργίας μια ισχυρής ομάδας».

Για τον Ασίς και τη σημασία που έχει για αυτόν ο τελικός…

«Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για αυτόν. Θέλει πολύ να κατακτήσει ένα τίτλο με την Ομόνοια. Του λείπει ένας τίτλος και δικαιούται να το πανηγυρίσει. Η προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι τεράστια και μέσα από πολλές δυσκολίες. Όλοι ξέρουμε πόσο κοντά έφτασε η ομάδα να μην υπάρχει πλέον. Η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει ένα τίτλο και να κάνει το επόμενο βήμα. Η ομάδα σιγά σιγά πατά πιο γερά στα πόδια της και είναι έτοιμη να αρχίσει να επιστρέφει εκεί που τη θέλουμε. Η παρουσία στον τελικό είναι σημαντική. Είναι μια γιορτή και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Νιώθουμε ότι το θέλουμε πολύ και στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Autoremarketing

Bet on Alfa