ΑρχικήDaily NewsΠίκρα για Νταμπίζα!

Πίκρα για Νταμπίζα!

Η Νιούκασλ αποχαιρέτησε ψες και επίσημα τα σαλόνια της Premier League, μετά την νίκη της Σάντερλαντ επί της Έβερτον με 3-0 στο ‘Στάδιο του Φωτός’.

Bet on Alfa

Οι ‘ανθρακωρύχοι’, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, θα συμβιβαστούν με την Championship στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στην Μεγάλη κατηγορία, αφού εκεί δικαιωματικά ανήκουν.

Το γεγονός αυτό σίγουρα στενοχώρησε τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας μας Νίκο Νταμπίζα. Ο Νταμπίζας αγωνίστηκε σε 130 παιχνίδια με την φανέλα της Νιούκασλ από το 1998 μέχρι και το 2004. Μάλιστα χαίρει μεγάλης εκτίμησης ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας.

Πολύ πρόσφατα σε συνέντευξη του σε τοπικό μέσο της πόλης, είχε εκφράσει της πίστη ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Δυστυχώς η ομάδα δεν τα κατάφερε.

Εδώ να σημειώσουμε ότι αμέσως μετά την αποχώρηση του από την Νιούκασλ, ο Νταμπίζας αγωνίστηκε και στην Λέστερ (σε 51 παιχνίδια), πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι πάντως. Ο Νταμπίζας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι σε μια ποδοσφαιρική σεζόν, η Λέστερ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και η Νιούκασλ θα διαβαθμιζόταν! Αλλά αυτά συμβαίνουν μόνο στην Αγγλία, όπως ο ίδιος πολύ εύστοχα παρατήρησε…

Autoremarketing

Bet on Alfa