ΑρχικήDaily NewsΠροετοιμασμένος ο Νταμπίζας

Προετοιμασμένος ο Νταμπίζας

Η προσοχή είναι επικεντρωμένη στον τελικό κυπέλλου. Τίποτα άλλο δεν πρέπει να απασχολεί την ομάδα και γι’ αυτό στο «Ηλίας Πούλλος» είναι «καρφωμένοι» στο ματς της 18ης Μαϊου.

Bet on Alfa

Σαφώς και επιβάλλεται η Ομόνοια να δώσει ακόμη ένα αγώνα πρωταθλήματος, μάλιστα με τον αντίπαλο που θα έχει στον τελικό, το Σάββατο στις 19:00 στο ΓΣΠ, ωστόσο προέχει ο τελικός. Στο ματς πρωταθλήματος θα αγωνιστούν κυρίως «εφεδρείες».

Την ίδια ώρα ο Νίκος Νταμπίζας προχωρά τα του προγραμματισμού. Δεν μένει με δεμένα τα χέρια επειδή στο επίκεντρο είναι ο τελικός κυπέλλου. Έχει κάνει αρκετή δουλειά στο κεφάλαιο που «καίει» ενόψει της νέας σεζόν και αμέσως μετά τον τελικό θα «τρέξει» πολλά θέματα.

Τα συμβόλαια που λήγουν θα απασχολήσουν αμέσως μετά το ματς της Τετάρτης, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές αυτούς θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα μας. Το ίδιος θα γίνει και με ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να διατηρούν συμβόλαιο αλλά δεν είναι στο πλάνο του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή.

Ακόμη, ο Νταμπίζας φέρεται να έχει προχωρήσει και με ποδοσφαιριστές που τον απασχολούν για να είναι στο ρόστερ της Ομόνοιας τη νέα σεζόν. Ενδεχομένως να έχει αποσπάσει και την υπογραφή ποδοσφαιριστών και για ευνόητους λόγους δεν λέγεται τίποτα.

Ο χρόνος μετά τον τελικό δεν θα είναι αρκετός, γι’ αυτό και ο «Ντάμπι» προετοίμασε το έδαφος. Το ίδιο φαίνεται να έχει κάνει και με το αθλητικό κέντρο που θα προετοιμαστεί η ομάδα. Απομένει να ξεκαθαρίσουν οι ημερομηνίες και αυτό θα κριθεί από την κατάκτηση ή όχι του κυπέλλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa