ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜιλόγεβιτς:"Ο κόσμος της Ομόνοιας έμπρακτα αποδεικνύει ότι αποτελεί το...

Μιλόγεβιτς:”Ο κόσμος της Ομόνοιας έμπρακτα αποδεικνύει ότι αποτελεί το μεγάλο μας όπλο”

Ο προπονητής της Ομόνοιας Βλάνταν Μιλόγεβιτς μιλώντας στο περιοδικό του τελικού μεταξύ άλλων τονίζει πως είναι ιδιαίτερα θετικό για την ομάδα του που βρίσκεται στον τελικό και διεκδικεί το τρόπαιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Bet on Alfa

Στην πρώτη σας χρονιά στην Κύπρο, λίγους μήνες μετά που αναλάβατε την Ομόνοια, έχετε την ευκαιρία να είστε σε ένα τελικό Κυπέλλου. Ποια τα συναισθήματα σας;

“Είναι ωραία τα συναισθήματα που νιώθω. Όταν είσαι σε μια μεγάλα ομάδα θέλεις να πετύχεις του στόχους σου. Και η Ομόνοια ως μεγάλη ομάδα, πάντα θέτει ψηλούς στόχους, όπως το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τη διάκριση στην Ευρώπη. Ήταν δύσκολο να φτάσουμε στον τελικό διότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες. Είναι ιδιαίτερα θετικό για την Ομόνοια που βρίσκεται πανάξια στον τελικό.”

Γνωρίζετε πολύ καλά την ιστορία της ομάδας σας και τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Αυτή η πλούσια ιστορία, δημιουργεί επιπλέον πίεση ενόψει τελικού;

“Όταν δουλεύεις σε ομάδα με πλούσια ιστορία και με μεγάλο κόσμο, όπως είναι η Ομόνοια, αυτή την πίεση για επιτυχίες είσαι υποχρεωμένος να την χρησιμοποιήσεις θετικά. Αυτή η πίεση θα πρέπει να σε κάνει να φτάνεις στα όρια σου, να βελτιώνεσαι συνεχώς και να δίνεις σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο σου εαυτό. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και στον τελικό με στόχο να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είναι σημαντικό να προσθέσουμε και εμείς έναν τίτλο στο Σωματείο και να πάρουμε θέση στην  ιστορία του.”

Ποια είναι η άποψη σας για τον Απόλλωνα με τον οποίο θα παίξετε στον τελικό;

“Ο Απόλλωνας είναι μια μεγάλη ομάδα και θέτει στόχους για κατακτήσεις τίτλων. Προσωπικά τρέφω μεγάλο σεβασμό στον κάθε αντίπαλο, ωστόσο ποτέ δεν νιώθω φόβο.”

Ποια είναι τα στοιχεία που καθορίζουν το νικητή σε τέτοιες αναμετρήσεις;

“Τα πάντα παίζονται σε ένα παιχνίδι που είναι πιθανό να διαρκέσει 90 μέχρι 120 λεπτά. Σημαντικό ρόλο παίζει η τακτική και η κατάσταση που θα βρεθεί η κάθε ομάδα εκείνη την μέρα. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το καθαρό μυαλό, η θέληση που θα επιδείξει η κάθε ομάδα στο γήπεδο, ποιας ομάδας οι παίκτες θα το θέλουν περισσότερο αλλά και ποια ομάδα θα βρεθεί στην ημέρα της.”

Ο τελικός θα γίνει σε γεμάτο γήπεδο. Το δικό σας μήνυμα προς τον κόσμο.

“Όσο αφορά τον κόσμο της Ομόνοιας, έμπρακτα αποδεικνύει ότι αποτελεί το μεγάλο μας “όπλο”. Απ’ εκεί και πέρα δεν μου αρέσει η βια στα γήπεδα η οποία δεν έχει θέση στον αθλητισμό. Στον τελικό κυπέλλου όλοι οφείλουμε να αναδείξουμε τα ιδανικά του αθλητισμού αλλά και τον πολιτισμό μας. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να υποστηρίζουν τις ομάδες τους όμως με σωστό τρόπο και να μην ξεχνούν ότι αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο χρόνο θα διαρκέσει το παιχνίδι. Οι φίλαθλοι είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στο ποδόσφαιρο, χωρίς αυτούς δεν μπορεί να υπάρξει κάτι.”

 

Autoremarketing

Bet on Alfa