ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝα το σηκώσει ψηλά στον ουρανό ο Νούνο! Σου...

Να το σηκώσει ψηλά στον ουρανό ο Νούνο! Σου αξίζει αρχηγέ

Παικταράδες πέρασαν πολλοί από την Ομόνοια, πολλοί από τους οποίους δοξάστηκαν και αγαπήθηκαν από τον Πράσινο Λαό. Κάποιοι εξ αυτών με το πέρασμα του χρόνου έγιναν σημαίες, ενώ κάποιοι άλλοι στην πορεία πούλησαν τον κόσμο που τους αγάπησε για ψοροδεκάρες.

Bet on Alfa

Τα τελευταία χρόνια των “ισχνών αγελάδων” ελάχιστοι παίχτες που ήρθαν στο Τριφύλλι αγαπήθηκαν από τον κόσμο της Ομόνοιας και ο λόγος είναι ότι οι πλείστοι συνδυάστηκαν με την άσχημη πορεία που έχει η ομάδα. Ένας από του λίγους που ξεχώρισε ήταν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, ο Νούνο Ασίς.

Ο Νούνο Ασίς ήρθε στην Ομόνοια στα 35 του χρόνια, με την πλειοψηφία του κόσμου να θεωρούσε πως δεν θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα.

Ο “έφηβος” όπως τον αποκαλούν πλέον οι φίλοι του Τριφυλλιού φρόντισε να διαψεύσει τους πάντες. Μαγεύοντας τους πάντες από τα πρώτα του παιχνίδια ο Νούνο ξεχώριζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χρόνο με τον χρόνο ο Πορτογάλος μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας με τα πράγματα και θαύματα που έκανε στον αγωνιστικό χώρο, παρά τα 38 του χρόνια πλέον.

Πέραν του αγωνιστικού κομματιού ο Νούνο μας μάγεψε και σαν άνθρωπος. Ένας πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός. Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ποτέ δεν ακούστηκε κάτι το αρνητικό, έναν παίχτη τον οποίο μέχρι και οι αντίπαλοι σέβονται αλλά και εξυμνούν.

Έτσι ο Νούνο έγινε ένα σύμβολο, ένα είδωλο στα μάτια του κόσμου. Για τα μικρά παιδιά έγινε το ίνδαλμα τους, για τους μικρούς που παίζουν μπάλα έγινε αυτός που θέλουν να μοιάσουν και γενικά για τον κόσμο της Ομόνοιας έγινε ο ηγέτης και ναι η σημαία τους τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά τα κέρδισε με το σπαθί του, με την αγωνιστική του παρουσία αλλά και με την ανθρωπιά του.

Καιρός λοιπόν για να δώσουμε πίσω λίγη χαρά σ’αυτόν τον μεγάλο ποδοσφαιριστή. Χαρίστε του λοιπόν αυτό το τρόπαιο. Δώστε του την ευκαιρία να το σηκώσει ψηλά στον ουρανό. 

Autoremarketing

Bet on Alfa