ΑρχικήDaily NewsΤρελαίνονται για το κύπελλο!

Τρελαίνονται για το κύπελλο!


Η «δίψα» είναι μεγάλη. Τα τέσσερα χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά. Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας σε κάθε ευκαιρία το δηλώνουν και το «φωνάζουν» πόσο πολύ θέλουν αυτό το τρόπαιο. Θέλουν να το κάνουν δικό τους, να το αφιερώσουν στον κόσμο όπως τονίζουν.

Bet on Alfa

Αυτή τη θέληση αναμένουμε να την δούμε στον τελικό της 18ης Μαΐου, στον χλοοτάπητα του Τσιρείου σταδίου. Ο κόσμος θα είναι εκεί, είναι ένας τελικός και η έδρα δεν παίζει ρόλο, άλλωστε στο Τσίρειο η Ομόνοια πανηγύρισε πολλές και σημαντικές επιτυχίες.

Στις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ, που έγιναν χθες βράδυ, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στις δηλώσεις τους θέλησαν να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Πως αυτό το κύελλο θα το κάνουν δικό τους.

«Το πιο σημαντικό είναι η Ομόνοια να πανηγυρίσει το κύπελλο, γιατί πιστεύω ότι το αξίζει η ομάδα. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας, θέλουμε να κερδίσουμε και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε», είπε με έμφαση ο Νούνο Ασίς.

Για να έρθει ο Κωνσταντίνος Παναγή και να προσθέσει: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, έχουμε μπροστά τον τελικό και αν πάρουμε ένα τίτλο πιστεύω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη. Η Ομόνοια διεκδικεί κάθε χρόνο κάποιο τίτλο, οπότε θεωρώ ότι το παιχνίδι της Τετάρτης είναι κρίσιμο για εμάς. Το θέλουμε πολύ αυτό τον τίτλο, το χρωστούμε στον κόσμο μας».

Και ο Σέρινταν, συνέχισε: «Για μένα στόχος είναι να πανηγυρίσω στον τελικό. Αυτό έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Στόχος είναι να κερδίσει η ομάδα και μετά θα κοιτάξω τον απολογισμό της σεζόν».

Εμπρός, λοιπόν, με πείσμα και αποφασιστικότητα για τη νίκη και το κύπελλο. «Τρόπαιο, τρόπαιο μέσα στη Λεμεσό!», θα δονεί την ατμόσφαιρα το βράδυ της Τετάρτης στο Τσίρειο και ποδοσφαιριστές και κόσμος θα δώσουν τη μάχη για να το σηκώσουμε στον ουρανό της Λεμεσού.

Autoremarketing

Bet on Alfa