ΑρχικήDaily NewsΌταν ο Βλάνταν σήκωσε την κούπα!

Όταν ο Βλάνταν σήκωσε την κούπα!

20 Μαΐου 2015, και η Τσουκαρίσκι του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς κατάκτησε το πρώτο τρόπαιο στην 88χρονη ιστορία της!

Ένα υπέροχο γκολ του Slavoljub Srnic, της χάρισε το τρόπαιο, απέναντι στο μεγάλο φαβορί, την πρωταθλήτρια και μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη της Σερβίας, Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Bet on Alfa

Με την χαρακτηριστική του ηρεμία, ο Μιλόγιεβιτς είχε αναλύσει τότε το παιχνίδι στα Σερβικά ΜΜΕ, εξηγώντας πώς προσέγγισε το τελικό αλλά και πως προετοίμασε την ομάδα του για το θρίαμβο:

“Το κλειδί για την προετοιμασία της ομάδας μας γι’ αυτό τον τελικό, ήταν το παιχνίδι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα. Κοιτάξαμε μέσα από αυτό το ντέρμπι να βρούμε την τόσο αναγκαία φόρμουλα για να αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια ομάδα», είχε πει ο Σέρβος προπονητής.

Αφού συνεχάρη την ομάδα του, έστειλε το δικό του μήνυμα προς την οικογένεια και τους συνεργάτες στη Τσουκαρίσκι…

“Αφιερώνω αυτό νίκη στην οικογένεια μου, η οποία ‘υποφέρει’ πολύ γιατί είμαι 24 ώρες μακριά από το σπίτι. Το αφιερώνω στον ιδιοκτήτη του συλλόγου Ντράγκαν Ομπράντοβιτς και την ‘παρέα του’, που είναι συνέχεια μαζί μας και δεν μπορώ να βρω τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψω τα πόσα κάνει για όλους μας. Επίσης, να θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο του Δήμου Τσουκαρίτσα. Πετύχαμε ένα όνειρο, οι παίκτες μας είναι ήρωες, σήμερα είναι μέρα χαράς για όλους», είχε πει ο Μιλόγεβιτς.

Αυτός είναι ο Σέρβος. Όπως είπε αρκετές φορές στις δηλώσεις του στα κυπριακά ΜΜΕ, δεν τρελαίνεται από την χαρά του στις νίκες ούτε απελπίζεται στις ήττες. Ξέρει πολύ καλά ότι τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες είναι απότοκο της σκληρής δουλειάς. Θα ξεσκονίσει λοιπόν τον Απόλλωνα, θα εφαρμόσει το δικό του πλάνο… Και αυτό που ευελπιστεί να πετύχει στον τελικό της 18ης Μαίου, είναι να σηκώσει ξανά μια κούπα, ένα περίπου χρόνο μετά τον θρίαμβο του με την Τσουκαρίσκι…

Autoremarketing

Bet on Alfa