ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚίνητρο η 3η θέση... με "ρεζέρβες"!

Κίνητρο η 3η θέση… με “ρεζέρβες”!

Ο σημερινός αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του φετινού Πρωταθλήματος δεν συγκεντρώνει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον καθώς η ομάδα μας από την μία εξασφάλισε Ευρωπαϊκό εισιτήριο και από την άλλη την Τετάρτη κόντρα στον Απόλλωνα και πάλι θα διεκδικήσει τρόπαιο μετά την πάροδο 4 χρόνων ξηρασίας.

Bet on Alfa

ΟΜΩΣ με ένα βαθμό, η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα τερματίζει στην τρίτη θέση του πίνακα κάτι που εν μέρει αποτελεί κίνητρο και στόχος του προπονητή μας καθώς θα σημαίνει βελτίωση από την περσινή 4η θέση που τερματίσαμε αλλά και την προπέρσινη 5η.

Σίγουρα ο Μιλόγεβιτς θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ και να πάρει το τρίποντο σήμερα. Κατ ουδένα λόγω, όσο αδιάφορο και να είναι το παιχνίδι, δεν πρέπει να ρισκάρουμε για ήττα καθώς αυτό μπορεί να αποσυντονίσει το κλίμα ευφορίας εντός ομάδας και να δημιουργήσει επιπλέον πίεση ενόψει Τελικού Κυπέλλου.

Είναι ευκαιρία όμως ξεκούρασης παικτών αλλά και ευκαιρία να πάρουν πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά αρκετοί ποδοσφαιριστές. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει από τον προπονητή όπως έγινε και με την Άεκ.

Θεωρείται ότι ο Μπρανέσκου για άλλο ένα παιχνίδι θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ. Από εκεί και πέρα είναι δύσκολη η πρόβλεψη για ενδεκάδα μετά από την 24 μελή αποστολή που επέλεξε ο Μιλόγεβιτς. Κάποιοι μεταξύ Δημητρίου, Κατελάρη, Παναγιώτου, Εζέ, Καντούτση θα πάρουν μερικό χρόνο σήμερα ενώ Όρσουλιτς, Ρούνιε, Φυλακτού, Ράμος, Χριστοφή, Ρουσιάς, Κίρμ, Μπεμπέ, Οικονομίδης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ενδεκάδα .

Autoremarketing

Bet on Alfa