ΑρχικήDaily NewsΑυλαία στη σεζόν

Αυλαία στη σεζόν

 

Με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16 για την ομάδα μας, στο πρωτάθλημα. Μια χρονιά που ξεκίνησε στραβά, με την ομάδα να μένει μακριά από την κορυφή αρκετά νωρίς και να τρέχει στην συνέχεια για να ολοκληρώσει τους στόχους της.

Bet on Alfa

Σαφώς και σήμερα δεν είναι η μέρα για να κάνουμε μια ολοκληρωμένη κριτική για την χρονιά που τελειώνει. Υπάρχει στην μέση και ο μεγάλος Τελικός Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη, ο οποίος θα στιγματίσει την σεζόν. Και σίγουρα προς αυτή την κατεύθυνση είναι επικεντρωμένη η προσοχή των πάντων στο ‘πράσινο στρατόπεδο’.

Με την σεζόν λοιπόν να τελειώνει και την ομάδα να δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στο ΓΣΠ, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, προσπαθούμε να βρούμε κίνητρα για το τρίποντο! Υπάρχουν; Είναι επιτακτική ανάγκη η 3η θέση;

Σίγουρα ο Μιλόγιεβιτς θα παρατάξει μια ομάδα στα ‘κυβικά’ της προηγούμενης, στο ματς με την ΑΕΚ. Έχει όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του (πλην του Ρομαρίκ και του Μπατιμπαγκά). Μπορεί λοιπόν να διαχειριστεί το παιχνίδι, όπως ο ίδιος θεωρεί καλύτερα.

Αυτό που εμείς επισημαίνουμε, είναι ότι για μια ομάδα του βεληνεκούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτό που θα πρέπει σήμερα να γίνει, είναι ο κόσμος να πάει στο γήπεδο. Να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν, ιδιαίτερα στα playoff. Να αποδώσει τα εύσημα στον Μιλόγιεβιτς και το επιτελείο του, για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την ημέρα που ανέλαβε το πηδάλιο.

Αλλά το κυριότερο; Να στείλει το μήνυμα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ότι αυτό το τρόπαιο το θέλουμε! Και το θέλουμε πολύ μάλιστα! Πάμε ΓΣΠ για πρόβα τελικού λοιπόν! Η αυλαία για το πρωτάθλημα κλείνει, την ίδια στιγμή που πλέον μετρούμε αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι του Τσιρείου, στις 18 του Μάη!

Autoremarketing

Bet on Alfa