ΑρχικήDaily NewsΠρεστίζ και... ψυχολογία

Πρεστίζ και… ψυχολογία


Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται, με την Ομόνοια να δίνει ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, τον αντίπαλό της στον τελικό κυπέλλου.

Bet on Alfa

Παρόλο που η ομάδα μας θα παρουσιαστεί με διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με αυτά στον τελικό κυπέλλου, η νίκη στο σημερινό ματς θα τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών. Θα πάνε με ψυχολογία στον τελικό, όχι πως μπορεί να επηρεάσει τη «δίψα» τους πιθανό ατυχές αποτέλεσμα.


Ωστόσο, η τρίτη θέση αποτελεί το κίνητρο όσων θα κληθούν να αγωνιστούν, τη στιγμή που θα τους παρακολουθεί και ο Νίκος Νταμπίζας.

Παράλληλα, θα έχουν να λένε ότι τερμάτισαν στην τρίτη θέση, πιο πάνω από τη θέση που κατέβαλε η Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό το γεγονός αποτελεί και επιπλέον κίνητρο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που πρόσφερε έργο στην ομάδα και η παραμονή του θεωρείται δεδομένη.

Ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο δεν αναμένεται να είναι πολύς, ωστόσο, όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές. Να στηρίξουν την προσπάθειά τους για τη νίκη και την τρίτη θέση, να τους χειροκροτήσουν και να δώσουν το σύνθημα για τον τελικό.

Γι’ αυτό και το σημερινό ματς θα πρέπει να το δούμε σαν πρόβα τελικού, όχι αποκλειστικά αγωνιστικά αλλά και όλα τα καλά που μπορεί να προσφέρει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Όσο για την ενδεκάδα, δύσκολο να γίνει ασφαλής πρόβλεψη. Σίγουρα θα πάρουν την ευκαιρία τους αρκετές «εφεδρείες», ίσως ποιο πολλές από το προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ.

Autoremarketing

Bet on Alfa