ΑρχικήDaily NewsΠόσα είδαν τα μάτια σου!!!

Πόσα είδαν τα μάτια σου!!!

Ότι όλοι αναγνωρίζουν την αξία του Νούνο Ασίς είναι κάτι δεδομένο… Ακόμα και ο ‘πολύς’ Πρόδρομος Πετρίδης αποθέωσε πριν μερικές ημέρες τον Πορτογάλο. Φυσικά η στάση του αυτή δεν μας ξεγελά… Μάλλον προσπαθούσε με έντεχνο τρόπο να ‘εξωραΐσει’ τις κηλίδες από τις απαράδεκτες δηλώσεις του στο παρελθόν αλλά κυρίως για τις πράξεις του (πχ την ‘υφαρπαγή’ Κρίστιανσεν).

Bet on Alfa

Σε κάθε περίπτωση,,, Αυτό δεν είναι το θέμα που εξετάζουμε!!!

Θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αν τολμούσε κάποιος από την Ομοσπονδία, να ρωτήσει τις εντυπώσεις του Νούνο Ασίς για το πρωτάθλημα μας... Θα είχε το θάρρος κάποιος επίσημος να αναλάβει αυτή την ευθύνη;

Ο Νούνο ήταν έξω φρενών στον προχθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα, στην φάση που ο Φρέιρε κτύπησε τον Ρουσία μπροστά στα μάτια του Χαραλάμπους του Τράττου και του Σωτηρίου… Αποτέλεσμα; Ακόμα μια γαργάρα!!!

Και ρωτούμε τους επαΐοντες του Κυπριακού ποδοσφαίρου… Δημοσιογράφους, αναλυτές, προπονητές. αξιωματούχους της Ομοσπονδίας… Πήγε κάποιος οπαδός στο γήπεδο το Σάββατο, προκατειλημμένος με τον Τράττο; Πήγαν ελάχιστοι να δουν ένα αδιάφορο αγώνα… Ακόμα και σε αυτές τις ιδανικές συνθήκες για ένα διαιτητή, είχαμε καταστρατήγηση των κανονισμών διαιτησίας και πιθανότατα αλλοίωση αποτελάσματος!

Παραμένει λοιπόν η προκατάληψη, η μεγάλη γάγγραινα του Κυπριακού ποδοσφαίρου; Ή μήπως δικαιώνονται για ακόμα μια φορά όσοι μιλούν για διαιτητική ανικανότητα η οποία οδηγεί σε αρκετές περιπτώσεις σε αλλοίωση αποτελεσμάτων; Ή ακόμα χειρότερα καθιστά μια δράκα μετριότατων διαιτητών ευάλωτους σε παραβάσεις που οδηγούν σε εντεταλμένες διαιτησίες και διαμόρφωση αποτελεσμάτων;

Αν κάποιοι έχουν απορίες ο Νούνο Ασίς είναι εδώ.. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους τις λύσει σε κλάσματα δευτερολέπτου…

Autoremarketing

Bet on Alfa