ΑρχικήDaily NewsΤα νέα για τον Τζίμη

Τα νέα για τον Τζίμη


Εβδομάδα τελικού. Λίγες ώρες απομένουν για το μεγάλο ματς, το σημαντικότερο της σεζόν για την Ομόνοια. Το βλέμμα στην ομάδα όμως, για την ώρα τουλάχιστον, είναι στραμμένο στον Δημήτρη Χριστοφή.

Προέχουν τα νέα για τον διεθνή επιθετικός και κατά πόσο θα προλάβει ή όχι το ματς της 18ης Μαΐου. Ο διεθνής άσος, που ως γνωστόν αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα, υπέστη διάστρεμμα και απομένει να διαφανεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί η σοβαρότητά του. Πάντως, ο Τζίμης ένιωθε καλύτερα χθες, με τον πόνο να υποχωρεί σταδιακά.

Bet on Alfa

Το ιατρικό τιμ της ομάδας μας έπεσε πάνω του, θέλοντας να συμβάλει ώστε ο Χριστοφή να ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημα και να ετοιμαστεί για τον τελικό. Βεβαίως, θαύματα δεν μπορεί να γίνουν. Ευχή είναι όπως, ο βαθμός του προβλήματος να μην είναι μεγάλος και να ξεπεραστεί σύντομα. Υπάρχει φούσκωμα στο πόδι και του γίνεται παγοθεραπεία ώστε να ξεφουσκώσει το συντομότερο.

Εντός της ημέρας θα γνωρίζουν περισσότερα στην ομάδα και ίσως να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, αν δηλαδή ο Χριστοφή θα δηλώσει ή όχι παρών στο ματς της σεζόν για την Ομόνοια.

Ο ίδιος το θέλει πολύ, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την βελτίωσή που θα παρουσιάσει τις προσεχείς ώρες και αν μπορεί να πατήσει το πόδι του και κυρίως να το βάλει στη φωτιά.

Ο Μιλόγεβιτς προσδοκεί να έχει τον διεθνή άσο έστω και στην αποστολή και μια επιλογή στον πάγκο, από τη στιγμή που δεν υπολογίζει και τον τραυματία Μπαντιμπάνγκα.

Autoremarketing

Bet on Alfa