ΑρχικήDaily NewsΠρόβα τελικού!

Πρόβα τελικού!

Τελευταία προπόνηση σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, με τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς να καλείται να εφαρμόσει στην πράξη, τα τελικά του πλάνα για τον αυριανό τελικό.

Bet on Alfa

Σε γενικές γραμμές, οι βασικοί είναι λίγο πολύ γνωστοί. Ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν αναμένονται. Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι οι ρόλοι που θα ανατεθούν σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. ιδιαίτερα αν ο Πέδρο Εμάνουελ επιλέξει σχήμα με δύο επιθετικούς, όπως συνήθιζε να πράττει πριν τον τραυματισμό του Μάγκλιτσα.

Σε κάθε περίπτωση ο Απόλλωνας φημίζεται περισσότερο για την αμυντική του λειτουργία και την ικανότητα του να βγαίνει μπροστά με αντεπιθέσεις παρά για την επιθετική του δεινότητα. Το πρώτο λοιπόν στοιχείο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να μην δεχτούμε εύκολα γκολ και να τους δώσουμε το δικαίωμα αν ταμπουρωθούν πίσω…

Από εκεί και πέρα, θεωρούμε ότι η ομάδα μας θα κρατήσει την μπάλα περισσότερο χρόνο στα πόδια της. Φλορέσκου, Μαργκάσα και Ασίς θα έχουν καταλυτικό ρόλο να διαδραματίσουν στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, έχοντας  ευθύνη για την σωστή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στον έλεγχο του ρυθμού.

Τώρα, όσον αφορά την εντεκάδα οι θέσεις σε άμυνα και κέντρο θεωρούνται ήδη καπαρωμένες. Τερματοφύλακας ο Γιωργαλλίδης, Καρλίτος δεξιά στην άμυνα, Χάφεζ αριστερά, Ρουνιέ δεξιός κεντρικός οπισθοφύλακας, Ρομαρίκ αριστερός. Στον άξονα Μαργκάσα και Φλορέσκου σε ανασταλτικό ρόλο Νούνο Ασίς σε επιτελικό. Τώρα όσον αφορά την επίθεση, ο τραυματισμός του Χριστοφή μάλλον ανοίγει την πόρτα της εντεκάδας στον Ράμος και τους Σκέμπρι (κορυφή) και Σιέρινταν (αριστερά) να έχουν προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Αουτσάιντερ για την θέση του Ράμος είναι ο Κιρμ, αλλά ο Πορτογάλος δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στο παιχνίδι του Σαββάτου στο ΓΣΠ ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου (από την ώρα που μπήκε ως αλλαγή), την ίδια στιγμή που ο Κιρμ ήταν άφαντος. Φυσικά, το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για οποιοδήποτε, αλλά σε κάθε περίπτωση, αποτυπώνει μια εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή…

Ποια θα είναι τα συστατικά της επιτυχίας;

Πρώτα και κύρια ή δίψα για τον τίτλο. Δεύτερο το καθαρό μυαλό, η ψυχραιμία και η αυτοσυγκέντρωση. Τα λάθη απαγορεύονται. Και τρίτο να εκμεταλλευτούμε ιδανικά τις ευκαιρίες που θα βρούμε. Το παιχνίδι πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ας φανούμε λοιπόν ποιο έξυπνοι και πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Μόνο 90 λεπτά μας χωρίζουν από την κατάκτηση ενός τίτλου… Η δίψα είναι μεγάλη! Η στήριξη στην ομάδα αδήριτη ανάγκη. Όσοι εξασφάλισαν μαγικό χαρτάκι για τον τελικό, οφείλουν να φωνάξουν και για τους χιλιάδες που θα παρακολουθούν τον αγώνα σε κάθε γωνία της Κύπρου. Ενωμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa