ΑρχικήDaily NewsΤο βιολί τους τα Ελληνικά ΜΜΕ...

Το βιολί τους τα Ελληνικά ΜΜΕ…


Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ. Σημερινό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Sport24.gr κάνει λόγο πως έχει προταθεί στην ομάδα μας ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στον Ατρόμητο.
Βεβαίως, ποιος ασχολείται με όλα αυτά, τη στιγμή που έχουμε τον τελικό αύριο. Εκεί είναι το βλέμμα όλων στην ομάδα αλλά και του κόσμου. Μετά τον τελικό και με την ευχή ότι εμείς θα σηκώσουμε την κούπα, υπάρχει ο χρόνος και για τα μετεγγραφικά αφού ο Νταμπίζας έχει κάνει σημαντική δουλειά και παρουσιάζεται έτοιμος για τα «χτυπήματά» του.

Bet on Alfa

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:
«Την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη εξετάζει η Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 32χρονος αμυντικός προτάθηκε στην κυπριακή ομάδα, την οποία κοουτσάρει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει ως βοηθό τον Κριστόφ Βαζέχα (τεχνικός διευθυντής είναι ο Νίκος Νταμπίζας).
Ο Φυτανίδης παίζει στην ομάδα του Περιστερίου από το 2011, έχοντας γεμάτες σεζόν. Εφέτος έπαιξε σε 34 ματς και είχε 1 γκολ. Το συμβόλαιό του πάντως δεν εκπνέει τέλη Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό; Πως ενδεχομένως ο Ατρόμητος τον έχει ειδοποιήσει να φέρει πρόταση.

Σε περίπτωση που ο Θεσσαλονικιός λύσει το συμβόλαιό του ή πωληθεί, ο Ατρόμητος θα μείνει με κεντρικούς αμυντικούς τον Λαζαρίδη, που θα ανανεώσει, και με τον Εμπόου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στην αρχή της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Εκτός από τους Περιστεριώτες, ο Φυτανίδης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΠΑΟ Κουφαλίων, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αστέρα Τρίπολης».

Autoremarketing

Bet on Alfa