ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟύτε στις Ινδίες δεν συμβαίνουν αυτά!

Ούτε στις Ινδίες δεν συμβαίνουν αυτά!

Εκατοντάδες οπαδοί του Απόλλωνα από το 88ο λεπτό βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου περιμένοντας να λήξη ο αγώνας για να εισέλθουν στονα γωνιστικό χώρο. Η αστυνομία ανύπαρκτη! Πραγματικά ανύπαρκτη! Υπήρχαν ακόμα δέκα τουλάχιστον αγωνιστικά λεπτά. Κανενός δεν ίδρωσε το αυτί του. Ούτε καν δικού μας παράγοντα, να ζητήσει την διακοπή του αγώνα και την επιβολή της τάξης.

Bet on Alfa

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Με το σφύριγμα του διαιτητή το τι ακολούθησε, δεν μπορεί να περιγραφεί. Αναρχία….Οπαδοί του Απόλλωνα να έρχονται μούρη με μούρη με τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Η μεν εντός αγωνιστικού χώρου, και οι δε στην εξέδρα. Η αστυνομία και πάλι να παρακολουθεί αμέτοχη. Και όταν αποφάσισαν να επέμβούν το έπραξε με τα δακρυγόνα, πληρώνοντας τη νύμφη αθώοι!

Αν έπρεπε κύριοι να ρίξετε δακρυγόνα έπρεπε να τα ρίξετε σε αυτά τα σαϊνια που πήραν την απόφαση να διεξαχθεί τελικός στο πιο τριτοκοσμικό στάδιο της Κύπρου. Σε όλους! Στην ΚΟΠ, στα Σωματεία, στην αστυνομία σε όλους.Είστε όλοι επιστήμονες! Μετατρέψατε μια γιορτή σε πεδίο μάχης! Μπράβο σε όλους!

Όσοι θα σκεφτούν την επόμενη φορά να χλευάσουν τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ας ρίξουν μια ματιά το τι συμβαίνει στην Κύπρο! Και πριν φτύνουν τους άλλους, ας φτύσουν πρώτα τους εαυτούς τους!

Autoremarketing

Bet on Alfa