ΑρχικήDaily NewsΟ επιπλέον «δικός» τους λόγος

Ο επιπλέον «δικός» τους λόγος


Ένας τελικός είναι πάντοτε ξεχωριστός για τον κάθε ποδοσφαιριστή που θα δηλώσει «παρών». Στην Ομόνοια «διψάνε» για τίτλο και όσοι θα κληθούν να αγωνιστούν αναμένεται να βγάλουν πάθος και αποφασιστικότητα για να επιτευχθεί ο στόχος τους.

Bet on Alfa


Ωστόσο, είναι δυο ποδοσφαιριστές που έχουν άλλο ένα «δικό» τους λόγο να θέλουν να σηκώσουν την κούπα.
Ο αρχηγός Νούνο Ασίς θέλει να πανηγυρίσει το τρόπαιο μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του με το τριφύλλι στο στήθος. Θα είναι ότι καλύτερο να κλείσει την καριέρα του μ’ ένα τίτλο, εφόσον αυτή θα είναι η απόφασή του.

Ο ίδιος χθες είπε ότι, είναι κάτι που θα αποφασίσει μετά τον τελικό. Ο μικρός «μάγος» έδειξε με τη φετινή του παρουσία και τις επιδόσεις του να είναι σε θέση να παίξει άλλον ένα χρόνο, όμως η απόφαση είναι δική του.


Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης είναι ο άνθρωπος που με τις αποκρούσεις του στα πέναλτι του τελικού του 2011 και πάλι με τον Απόλλωνα, οδήγησε την Ομόνοια στην κατάκτηση του τροπαίου.


Είναι ο μόνος από τότε που βρίσκεται στο ρόστερ σήμερα, ενώ σε σχέση με το 2012 που οι πράσινοι κατέκτησαν το κύπελλο για τελευταία φορά είναι και οι Χριστοφή και Μαργκάσα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας θέλει να προσθέσει άλλο ένα τίτλο στο ενεργητικό του με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Autoremarketing

Bet on Alfa