ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤριφυλλάρα ΚΥΠΕΛΛΟ!

Τριφυλλάρα ΚΥΠΕΛΛΟ!

Ξημέρωσε η 18η Μαΐου, η μέρα που οι χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας ανέμεναν με ανυπομονησία τέσσερα χρόνια. Είμαστε, πλέον, στην ημέρα του τελικού. Της 21ης παρουσίας της Ομόνοιας σε τελικό κυπέλλου και η οποία έχει ως στόχο την 15η κατάκτησή του.

Bet on Alfa

Αυτό που έχει σημασία είναι το βράδυ, να κλείσει η μέρα με τον ιδανικότερο τρόπο και τον αρχηγό Νούνο Ασίς να σηκώνει στον ουρανό της Λεμεσού, μέσα στην έδρα του Απόλλωνα, το τρόπαιο.

Τα ψέματα τέλειωσαν. Ότι ήταν να γίνει, έγινε. Η ομάδα προετοιμάστηκε, με τους Μιλόγεβιτς και Ασίς να δηλώνουν στη συνέντευξη Τύπου πως, αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο και η Ομόνοια είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει και να σηκώσει το κύπελλο.

Τώρα είναι να μιλήσει η καρδιά, η ψυχή και το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Δεν έχει σημασία ποιοι θα αγωνιστούν, αλλά όποιοι κι αν είναι αυτοί, να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Θα χρειαστεί υπομονή, συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, τσαμπουκάς, αποτελεσματικότητα, αποφυγή λαθών.

Ο κόσμος που θα πάει σήμερα στο Τσίρειο, 6.038 Ομονοιάτες, αναμένει να δει τους παίκτες να. μασάνε σίδερα, να. τρώνε το χορτάρι, να ματώνουν για την Ομόνοια. Για το ένδοξο τριφύλλι που έχουν στο στήθος τους.

«Τριφυλλάρα κύπελλο», θα δονεί την ατμόσφαιρα το απόγευμα στο Τσίρειο. Η «δίψα» είναι πολύ μεγάλο. Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα, το απέδειξε πολλές φορές. Προσδοκεί πως οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τελικού και θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί μέσα στη Λεμεσό. Το τι θα ακολουθήσει το αφήνουμε στη φαντασία του καθενός. Προσγειωμένα και σοβαρά πάμε για να το σηκώσουμε!

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΛΑΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ!

Autoremarketing

Bet on Alfa