ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...Σε 40 μέρες παίζουμε Ευρώπη!

…Σε 40 μέρες παίζουμε Ευρώπη!

Δεν χωνεύεται το ότι χάθηκε το Κύπελλο…

Bet on Alfa

Δεν χωνεύεται κυρίως γιατί αυτό που είδαμε στο γήπεδο δεν ήταν ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Ντροπιαστική εμφάνιση σε ένα Τελικό Κυπέλλου που περισσότερο έμοιαζε με τουρνουά των τάξεων στο Λύκειο, με κόσμο να στέκεται στο στίβο, σε ένα τραγικό γήπεδο και με ασφάλεια καθοδηγούμενη από αλλότρια συμφέροντα. Σιγά να μην ασκούσαν βία σε Απολλωνίστες και την Κυριακή να έχει εκλογές…

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…

Η θέση τερματισμού μας στο Πρωτάθλημα αλλά και το γεγονός ότι χάσαμε το Κύπελλο μας αναγκάζει να ξεκινήσουμε πολύ γρήγορα τις Ευρωπαικές υποχρεώσεις μας. Στις 30 Ιουνίου παίζουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι στην Ευρώπη. Τι σημαίνει αυτό; Γρήγορη ανασκούμπωση και δουλειά!

Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για μουρμούρα ούτε για την όποια καθυστέρηση. Ας αναλογιστούμε ότι μέσα σε αυτές τις 40 μέρες πρέπει να γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, πρέπει να βρεθεί προπονητής, θα γίνει εκλογική συνέλευση  αλλά θα πρέπει να φύγει η ομάδα και για προετοιμασία. 

Άρα έχουμε ευθύνη ΟΛΟΙ να βοηθήσουμε για το καλό του σωματείου. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μας παίρνει να κάνουμε αφοριστική κριτική με παρελθοντολογία. Η κριτική για να είναι εποικοδομητική πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συνοδεύεται και από προτάσεις σοβαρές υλοποιήσιμες. 

Οι στιγμές που περνά το Σωματείο μας είναι πολύ κρίσιμες και χρειάζεται η ωριμότητα όλων μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa