ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην Αθήνα για υπογραφές!

Στην Αθήνα για υπογραφές!

Ο Νίκος Νταμπίζας άφησε για λίγες ώρες τις συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ και μετέβη στην Αθήνα. Το ταξίδι του συνδέεται αποκλειστικά με κινήσεις ενίσχυσης.
Ενδεχομένως να προκύψουν και οι υπογραφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Η περίπτωση προπονητή έχει τεθεί ως προτεραιότητα από τον Ελλαδίτη τεχνικό διευθυντή και δεν αποκλείεται μέχρι και τη Δευτέρα να προκύψει ο εκλεκτός.
Παράλληλα ο «Ντάμπι» θα έχει συναντήσεις με ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της Ομόνοιας, με τους οποίους έγιναν προηγουμένως επαφές και τώρα θα θελήσει να αποσπάσει την υπογραφή τους.
Ο Ελλαδίτης έχει προχωρήσει αρκετά τον προγραμματισμό και πλέον, από τα λόγια περνά στις πράξεις. Θέλει να στελεχώσει όσο το δυνατό σύντομα την ομάδα, ώστε οι ποδοσφαιριστές είναι παρόντες με την έναρξη της προετοιμασίας. Ακολούθως, θα αφήσει κάποιες τελευταίες πινελιές στην πορεία, αφού όπως είπε και ο ίδιος χθες, όσο περνά ο καιρός είναι πιο εύκολο να βρεις καλύτερους ποδοσφαιριστές.
Μέχρι τις 6 Ιουνίου που θα αρχίσει η προετοιμασία, ο Νταμπίζας θα έχει σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ. Θα θελήσει να ολοκληρώσει την μετεγγραφή προπονητή, ώστε οι πλείστες κινήσεις να γίνουν και με την σύμφωνο γνώμη του νέου τεχνικού.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa