ΑρχικήDaily NewsΝούνο καθολικής αποδοχής με ποσοστό... 62%!

Νούνο καθολικής αποδοχής με ποσοστό… 62%!

Εκλογές σήμερα, και ο καθένας θα κάνει τις δικές του επιλογές. Καλό ψήφο λοιπόν σε όλους.

Bet on Alfa

Το omonoia24, επέλεξε την σημερινή ημέρα για να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της δικής του ψηφοφορίας. αναφορικά με τον mvp της σεζόν σύμφωνα με τους αναγνώστες του.

Μια ψηφοφορία που ήταν επώνυμη και αυτό πιθανότατα τις δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα από τις συνηθισμένες ιντερνετικές δημοσκοπήσεις.

Ο Νούνο Ασίς κυριάρχησε ολοκληρωτικά στην ψηφοφορία. Η επικράτηση του ήταν καθολική, με συντριπτικά ποσοστά, γεγονός που καθιστά το αποτέλεσμα αναμφισβήτητο! Το 62% λοιπόν των αναγνωστών μας ανέδειξε τον Πορτογάλο, ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την χρονιά που μας πέρασε! Η αποδοχή του αρχηγού μας ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας είναι αδιαμφισβήτητη. Το γεγονός αυτό λοιπόν, στέλλει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Και προς τον Νταμπίζα και προς την Διοίκηση του σωματείου.

Δεύτερος ο Καρίμ Χαφές με ποσοστό 17%. Ο Αιγύπτιος, που όπως θα θυμάστε ήταν πρώτος στις προτιμήσεις σας, στην αντίστοιχη έρευνα του πρώτου γύρου, κέρδισε με το σπαθί του την αναγνώριση από τον απαιτητικό Ομονοιάτικο κόσμο. Μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, που ουσιαστικά ήταν και η πιο επιτυχημένη, στον περσινό προγραμματισμό και το γεγονός αυτό λέει πολλά από μόνο του. Μπορεί τα ποσοστά (αλλά και η απόδοση του) να έπεσαν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά η συνολική του παρουσία μόνο ως θετική μπορεί να εκληφθεί.

Τρίτος ο Ρενάτο Μαργκάσα με 14%. Ο εταίρος Πορτογάλος και πρόσφατα πολιτογραφηθείς ως Κύπριος πολίτης, μπορεί να ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς και ατυχίες αλλά η απόδοση του στον δεύτερο γύρο και τα playoff ήταν καταλυτική για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

Τέταρτος ο Αντρέ Σκέμπρι με 4%. Ο Μαλτέζος είχε μια συνολικά παραγωγική χρονιά με 15 γκολ, αν και παρατηρήθηκαν σοβαρές μεταπτώσεις στην απόδοση του, ιδιαίτερα στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια. Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του τον κατέβαλε ψυχολογικά. Το γεγονός αυτό όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, να ισοπεδώσει μια συνολικά καλή χρονιά για τον επιθετικό μας.

Πέμπτος με 3% ο πρώτος σε σειρά Κύπριος, ο τερματοφύλακας Παναγή. Πολύ καλό πλασάρισμα για τον διεθνή πορτιέρο. Ο Παναγή ξεκίνησε μουδιασμένα στην Ευρώπη και στην συνέχεια βελτιώθηκε. Ήταν σταθερός σε απόδοση, με σημαντικές αποκρούσεις στο ενεργητικό του. Σίγουρα αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του θέλουν δουλειά και βελτίωση. Και με την νέα σεζόν καλείται να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο, αφού και σε ηλικία ανάπτυξης είναι και αρκετά καλά προσόντα έχει.

Σημείωση: Στην έρευνα του omonoia24 συμμετείχαν 531 πρόσωπα και διεξήχθηκε την περίοδο 15-17 Μαΐου.

Autoremarketing

Bet on Alfa