Να τον πετιέται.

Δεν θα αργήσει η πρόσληψη νέου προπονητή στην Ομόνοια. Άλλωστε, ο Νίκος Νταμπίζας (που θα πάει και στη Γερμανία για ένα σεμινάριο) το έθεσε ως προτεραιότητα. Όπως είπε ο ίδιος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, μαζί θα λαμβάνουν τις αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, γι’ αυτό και θα πρέπει πρώτα να έλθει ο προπονητής και μετά να ακολουθήσουν οι μετεγγραφές.

Bet on Alfa

Προπονητές από την Ελλάδα όπως οι Βεργέτης και Ελευθερόπουλος, απασχολούν τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, την ώρα που έχει υπ’ όψιν του και κάποιους ξένους. Μάλιστα, πληροφορίες φέρουν τον «Ντάμπι» να έχει θέσεις ως προτεραιότητα ξένο τεχνικό που δούλεψε και στην Ελλάδα.

Εντός των προσεχών ημερών θα πρέπει να κλείσει το κεφάλαιο προπονητής. Ο «Ντάμπι» θέλει να συνεργαστεί με άνθρωπο που θα τα βρίσκουν με κλειστά μάτια. Θα έχουν αγαστή συνεργασία για να μπορέσουν να πετύχουν και οι δύο στο έργο τους.

Εφόσον κάνει τις επαφές του και ολοκληρώσει τις συζητήσεις, αφού θα πρέπει να πείσει και τον εκλεκτό για τις απολαβές που δεν θα είναι ιδιαίτερα ψηλές, θα επιδιώξει να αποσπάσει την υπογραφή του το συντομότερο.

Η πρόσληψη προπονητή που θα ταιριάζει στο πλάνο και στη φιλοσοφία του Νταμπίζα, αλλά και στο DNA της Ομόνοιας, αποτελεί προτεραιότητα. Γιατί μόνο έτσι θα έλθει και θα δέσει με την «πρώτη» και θα μπορέσει να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υπομονή, λοιπόν, μερικές μέρες για να μάθουμε το νέο αφεντικό της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa