ΑρχικήDaily NewsΗ επόμενη μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μέρα ευθύνης

Η επόμενη μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μέρα ευθύνης

Συνεχίζονται οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις στο σωματείο μας. Νέο σημείο τριβής ο καθορισμός ημερομηνίας για την Γενική Συνέλευση η οποία είναι και εκλογική, για τις 25 Ιουνίου.

Bet on Alfa

Ουσιαστικά, το νέο σημείο τριβής έχει ξεκάθαρα να κάνει με το αποτέλεσμα των εκλογών και όχι με τα επιχειρήματα που προβάλλονται δεξιά και αριστερά. Αφενός, οι οικονομικές καταστάσεις θα μπορούσαν να τύχουν πιο γρήγορης επεξεργασίας. Από την άλλη και αύριο να είχαμε εκλογές, δεν ξέρουμε ποιος θα μπορούσε να παρέμβει στις διεργασίες Νταμπίζα, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπ όψιν ότι σε 12 ημέρες ξεκινούμε προετοιμασία και σε 15 αναχωρούμε για Αυστρία (για την προετοιμασία).

Ουσιαστικά, ο νέος προγραμματισμός θα υλοποιηθεί από τον Έλληνα Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας. Αυτό είναι ένα τετελεσμένο γεγονός.

Από εκεί και πέρα, δεδομένο είναι ότι ο ένας μήνας που μεσολαβεί μέχρι την εκλογική συνέλευση θα δώσει χρόνο σε υφιστάμενα μέλη του νυν ΔΣ να διαμορφώσουν συνδυασμό και να βρουν τον ηγέτη του, αν ο Δώρος Σεραφείμ αποχωρήσει (που μάλλον θεωρείται τετελεσμένο γεγονός). Ιδιαίτερες πιέσεις ασκούνται στον γιατρό Λώρη Κυριάκου, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Από την άλλη, ούτε ο Συνδυασμός ‘ΕΜΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ’ έχει παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχήμα. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν ο συνδυασμός θα είναι ολοκληρωμένος (θα περιέχει δηλαδή 15 άτομα) ή ημιτελής. Και αυτό αποτελεί από μόνο του μια ουσιαστική παράμετρο, αφού στην ουσία, με βάση τις διατάξεις του καταστατικού μας, ψηφίζουμε άτομα και όχι συνδυασμούς. Από την άλλη, υπάρχει και το ζήτημα της προσεκτικής ανάλυσης του πλάνου που έχει παρουσιαστεί. Ποια τα δυνατά του, ποια τα αδύνατα του σημεία, αλλά και σημαντικές παράμετροι που δεν έχουν καν ‘αγγιχθεί’, όπως η σχέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΚΟΠ.

Σε κάθε περίπτωση, στον επόμενο μήνα, θα ολοκληρωθούν οι διεργασίες από όλους τους ενδιαφερόμενους. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία, είναι να διαμορφωθεί ένα Συμβούλιο ικανό να πάρει τα πράγματα μπροστά. Η σπουδαιότητα της Εκλογικής Συνέλευσης της 25ης Ιουνίου είναι τεράστια. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τότε, θα διεξαχθεί ένας γόνιμος και δημιουργικός διάλογος και οι όποιες αποφάσεις, θα είναι αποφάσεις ευθύνης αλλά και προσήλωσης στα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ ιδεώδη.

Autoremarketing

Bet on Alfa