ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔεν δέχεται μύγα στο σπαθί του ο Νταμπίζας!

Δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του ο Νταμπίζας!

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Νίκος Νταμπίζας εδώ και μήνες έπιασε δουλειά για το χτίσιμο της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αφού είδε τους ποδοσφαιριστές του ροστερ σε αρκετά παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν πήρε τις αποφάσεις τους και πλέον τις υλοποιεί. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που το τελευταίο διήμερο 7 ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν πως δεν είναι στα πλάνα του και δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας και τη νέα σεζόν.

Bet on Alfa

Ο όρος του ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή από την πρώτη ημέρα παρουσία του στην ομάδα μας ήταν ότι δεν θα δέχεται παρεμβάσεις από κανέναν, και ότι θα είναι ο απόλυτος άρχοντας στον προγραμματισμό.

Είχε ξεκαθαρίσει μάλιστα ότι με τον μόνο που θα έχει συνεννόηση θα είναι  ο προπονητής της ομάδας μας, όποιος και να είναι αυτό! Όπως μαθαίνουμε αυτό γίνεται σήμερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Ο Νίκος Νταμπίζας αποφασίζει και ενημερώνει την εφορία της ομάδας μας για τις αποφάσεις που έχει λάβει!

Αυτό το μοντέλο το ζητούσε επίμονα ο κόσμος της ομάδας μας και σήμερα που πραγματοποιείται (παρόλο που ξενίζει κάποιους) πρέπει να το στηρίξουμε. Άλλωστε έτσι λειτουργούν οι πλείστοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι! Βέβαια όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, όμως δεν πρέπει να προτρέχουμε με άσκοπη κριτική που μόνο ζημιά κάνει αυτή την στιγμή!

Autoremarketing

Bet on Alfa