ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν σηκώνει εκλογική σύγκρουση η ΟΜΟΝΟΙΑ…

Δεν σηκώνει εκλογική σύγκρουση η ΟΜΟΝΟΙΑ…

Οι στιγμές που περνά το σωματείο μας είναι κρίσιμες και επικίνδυνες. Χρειάζεται η μεγαλύτερη ωριμότητα καθώς και χειρισμοί που δεν σηκώνουν το παραμικρό λάθος.

Bet on Alfa

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την μεγάλη πικρία του κόσμου της ομάδας συντείνουν σε μια κατάσταση όλο και πιο περίπλοκη.

Το να αποδίδουμε ευθύνες είναι πολύ εύκολο και σε αυτό το σημείο δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι λόγο της κρισιμότητας!

Όπως έχει λοιπόν η κατάσταση χρειάζεται η μελέτη της αντικειμενικής πραγματικότητας, ούτως ώστε να καταλήξουμε σε τελικές αποφάσεις προς το συμφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ποια είναι λοιπόν η αντικειμενική πραγματικότητα;

Σήμερα διανύουμε την 25η ημέρα του Μάη και σε ακριβώς 1 μήνα, στις 25 Ιουνίου, ορίστηκε εκλογική συνέλευση.

1 μήνας = 1 αιώνας

Τα πόσα πρέπει να διευθετηθούν μέσα σε αυτό το μήνα κανένας μας δεν μπορεί να τα αντιληφθεί. Ας θυμηθούμε τα πιο βασικά. Εξεύρεση προπονητή, ανακατατάξεις ρόστερ, προσθαφαιρέσεις παικτών, μεταγραφές, ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν, οργάνωση προγράμματος προετοιμασίας, η ίδια η προετοιμασία στο εξωτερικό, πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μόλις 5 μέρες μετά την συνέλευση,  γενικός απολογισμός υφιστάμενου ΔΣ και πολλά άλλα μικρά μικρά που δεν τελειώνουν.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, το υφιστάμενο ΔΣ δεν έχει καν ξεκαθαρίσει κατά πόσο θέλει να είναι μία εκ των επιλογών στην εκλογική συνέλευση. Ακούγονται πολλά δεξιά και αριστερά, ότι ο Δώρος Σεραφείμ δεν θέλει να συνεχίσει, ότι μαζί του δεν θέλουν και άλλα μέλη του ΔΣ, όμως ακόμα και η χθεσινή συνεδρία του ΔΣ δεν αποφάσισε κάτι τέτοιο άρα όλα είναι ανοικτά. Οι αναφορές επίσης για την εφαρμογή του τριετούς πλάνου περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το σκηνικό.

Από την άλλη εδώ και καιρό ο συνδυασμός Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε την εμφάνιση του ως μια επίσημη εναλλακτική πρόταση για να αναλάβει τα ινία του σωματείου. Ξεκάθαρα δεν κρίνουμε το αν αυτό που προτείνουν είναι προς όφελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως προτείνουν κάτι σχετικά ολοκληρωμένο που χρήζει μελέτης. Το Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ είναι συνέχεια της Εναλλακτικής πρότασης που έκανε την εμφάνισή του στις προηγούμενες εκλογές του σωματείου και δεν έτυχε της στήριξης των μελών τη συνέλευσης. Από τότε τα μέλη του συγκεκριμένου συνδυασμού μέχρι και σήμερα με κάθε μέσο (διαδικτυακό και μη) αποδίδουν τα κακώς έχοντα της ομάδας στην λεγόμενη κομματική καθοδήγηση του σωματείου και ως προμετωπίδα τους χρησιμοποιούν την απαλλαγή από το ΑΚΕΛ. Αυτή η πρόταση του Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ, από την προηγούμενη εκλογική συνέλευση τυγχάνει και της στήριξης των οργανωμένων της Θύρας 9 και είναι άλλη μία παράμετρος που πρέπει να σημειωθεί. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως μέλη του συνδυασμού τυγχάνει να είναι και μέλη του ΑΚΕΛ γεγονός που στον ΑΚΕΛικό ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ λειτουργεί πολύ αρνητικά στο να τους στηρίξει λόγω της κριτικής που ασκεί ο συνδυασμός στο ΑΚΕΛ.

Όλα αυτά μπορεί να φαίνονται λεπτομέρειες αχρείαστες όμως είναι ικανές να φέρουν το «κλείσιμο» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γιατί;

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Με το δεδομένο ότι μπορεί να πάμε σε συνέλευση με 2 συνδυασμούς προς εκλογή τότε η όξυνση της αντιπαλότητας ανάμεσα στο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ οικοδόμημα θα είναι κάτι περισσότερο από βέβαιη. Οι εκλογές καλώς ή κακώς θα έχουν νικητές και ηττημένους και όταν μάλιστα γίνονται μέσα σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα τότε πολύ πιθανόν να αμβλύνουν την σύγκρουση με μοναδικό χαμένο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σκεφτείτε να κατεβαίνουν 2 συνδυασμοί στις εκλογές και στο τέλος να ψηφιστεί ΔΣ ανάμεικτο των δύο συνδυασμών και να περιμένουμε την επόμενη μέρα αυτό το «κοκτέιλ» ατόμων (αντιπάλων στην συνέλευση) να συνεννοηθεί και να διαχειριστεί το χρέος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τις τόσες ευθύνες που θα έχει αλλά και να διατηρήσει κλίμα καλό εντός ομάδας με δεδομένο την έναρξη των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μόλις 5 μέρες μετά.

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ! 

Η εκλογική συνέλευση δεν πρέπει να έχει χαμένους! Πως θα γίνει αυτό;

Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να μην έχει εκλογικό χαρακτήρα η συνέλευση. Το επόμενο ΔΣ πρέπει να είναι διάδοχη κατάσταση και όχι προϊόν ψηφοφορίας. Έφτασε η ώρα για ΠΑΝΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ σύμπραξη. Και αυτή δεν πιστεύουμε ότι θα επέλθει με το να «μπήξει» ο κάθε συνδυασμός από 2-3 άτομα μέσα στο ΔΣ απλά και μόνο για να κλείσουν στόματα και να ικανοποιηθούν προσωπικές ατζέντες σκεπάζοντας το πραγματικό πρόβλημα. Πρώτα απ’ όλα πρέπει όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να καταθέσουν πρακτικά συγκεκριμένες προτάσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ του αύριο. Να βρεθούν 15 άτομα κοινής αποδοχής και από τον Θυραεννιώτη ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και από τον Εναλλακτικό ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ αλλά και από τον ΑΚΕΛικό ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Φτάνει να βγάζουμε όλοι την ουρά μας απέξω και απλά να κρίνουμε. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ!

Το επόμενο ΔΣ πρέπει να  τυγχάνει μόνο στήριξης καθώς θα είναι προϊόν όλου του οικοδομήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα 15 άτομα που θα επιλεγούν , τονίζεται ξανά, ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είναι της τακτικής του να βάλουμε από 2-3 ο κάθε συνδυασμός. ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο σωστός άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, φτάνει να είναι γνήσιος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ αλλά και εκπρόσωπος των ιδανικών που πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa