ΑρχικήDaily NewsΠεριμένει δώρο γενεθλίων!

Περιμένει δώρο γενεθλίων!

Γενέθλια έχει σήμερα ο Αντρέ Σκέμπρι. Κλείνει τα 30 του χρόνια και του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο στην ζωή του. Να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει ως ποδοσφαιριστής και το πιο σημαντικό… Να έχει την υγεία του τόσο εντός αλλά το κυριότερο εκτός αγωνιστικών χώρων…

Bet on Alfa

Με την ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται στο μεταίχμιο μιας νέας εποχής, οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία να ακούσουν κάποια καλά νέα… Ένα από αυτά θα είναι και η παραμονή κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να χαρακτηριστούν ως πρωτοκλασάτοι.

Φαίνεται ότι ο Σκέμπρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στο πλάνο Νταμπίζα. Από την άλλη, ο ίδιος σιγά-σιγά φαίνεται να έχει αποδεχτεί ότι δύσκολα θα βρει καλύτερο συμβόλαιο σε άλλη Κυπριακή ομάδα. Οι (όποιες) συζητήσεις έγιναν με άλλες Κυπριακές ομάδες, δεν φαίνεται να προχωρούν. Και πολύ απλά δικαιωνόμαστε όταν λέγαμε ότι κάποιοι πολύ έντεχνα πέταξαν μια μπανανόφλουδα στα πόδια του Μαλτέζου.

Η σεζόν για τον Σκέμπρι αλλά (το κυριότερο) και για την ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισαν με άσχημο τρόπο. Όμως ο Αντρέ έχει ποιότητα ως ποδοσφαιριστής. Έχει και εμπειρία είναι και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και στην νέα σεζόν, αγωνιζόμενος και στα άκρα και πίσω από τον σέντερ φορ.

Ευχή όλων, αυτό τουλάχιστον το σήριαλ να λήξει σύντομα με τρόπο θετικό τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για την ομάδα. Θα είναι το ιδανικό δώρο γενεθλίων για τον Αντρέ, αλλά και μια τόνωση στο ηθικό όλων των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, που περιμένουν (ακόμα) με αγωνία, μια θετική εξέλιξη από το μεταγραφικό παζάρι

Autoremarketing

Bet on Alfa