ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην Αθήνα, δίνει τα χέρια!

Στην Αθήνα, δίνει τα χέρια!

Και ο χρόνος αντίστροφα μετράει, με τον Νταμπίζα να μην ανησυχεί τόσο, όσο ο κόσμος της ομάδας για τον προγραμματισμό. Ο Ελλαδίτης φαίνεται να προετοίμασε το έδαφος και είναι έτοιμος να αποσπάσει την υπογραφή των μετεγγραφικών του στόχων.

Bet on Alfa

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, μετά την παραμονή του για μερικές μέρες στη Γερμανία αφού παρακολούθησε και σεμινάριο, βρίσκεται πλέον στην Αθήνα. Εκεί μεταφέρθηκε εκ νέου το κέντρο αποφάσεων.

Μετά από μια πρώτη κουβέντα που έκανε με τους υποψήφιους στόχους, πλέον είναι στην ελληνική πρωτεύουσα για να δώσει τα χέρια και να αποσπάσει την υπογραφή προπονητή και ποδοσφαιριστών. Αυτές τις 2-3 μέρες ο «Ντάμπι» θα επιδιώξει να προχωρήσει αρκετά τον προγραμματισμό, ώστε με την επάνοδό του στην Κύπρο να δώσει έμφαση και σε άλλα θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό.

Ο Νταμπίζας την Τρίτη θα είναι στην Κύπρο, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και άλλα μέλη του Δ.Σ., να τους ενημερώσει για τις ενέργειές του και αμέσως να ενεργοποιούνται συμβόλαια. Από την Τετάρτη αναμένεται να αρχίσει ένας καταιγισμός ανακοινώσεων. Θα αρχίσει σταδιακά να διαμορφώνεται το ρόστερ αφού τη Δευτέρα 6 Ιουνίου είναι το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa