ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝέα συνεδρία ΔΣ με φόντο αγωνιστικά και ...εκλογές

Νέα συνεδρία ΔΣ με φόντο αγωνιστικά και …εκλογές

Ο χρόνος τρέχει και στα γραφεία του σωματείου επικρατεί αναβρασμός.

Bet on Alfa

Στην σημερινή συνεδρία του ΔΣ αναμένεται να συζητηθούν ξανά σημαντικά ζητήματα όπως ο προγραμματισμός αλλά και οι εκλογές.

Από την Διοίκηση έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και ημέρες ότι απόλυτος άρχων στον προγραμματισμό είναι ο Νίκος Νταμπίζας. Μάλιστα καλά ενημερωμένη πηγή για τα τεκταινόμενα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μας έλεγε πριν μερικές ημέρες ότι η προειδοποίηση του Ελλαδίτη Τεχνικού Διευθυντή ήταν ξεκάθαρη: “Μην ανακατευτείτε στα πόδια μου… Αν το πράξετε, η παραίτηση μου πρέπει να θεωρείται δεδομένη!”

Φυσικά, στην Διοίκηση υπάρχει η έκδηλη αγωνία, πως προχωρά ο προγραμματισμός και ιδιαίτερα το θέμα προπονητή, αφού η προετοιμασία ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Με τις αφαιρέσεις στο ρόστερ, που ακόμα δεν έχουν τελειώσει, αναμένεται και μεγάλος αριθμός προσθέσεων…

Όσον αφορά τα Διοικητικά, πολλά θα εξαρτηθούν από το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα πλείστα μέλη του νυν ΔΣ,  φαίνεται να δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στην θέση τους αν και ο Πρόεδρος του σωματείου παραμείνει στο πηδάλιο… Άρα το ζήτημα έγκειται στο ποιες είναι τελικά οι προθέσεις του Δώρου Σεραφείμ… Ο πρόεδρος εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Δώρος Σεραφείμ θα αποχωρήσει αν βρεθεί μια ικανή (κατά τον ίδιο) διάδοχη κατάσταση στην προεδρεία του σωματείου… Το θέμα είναι πως θα κινηθεί, αν όλα τα σενάρια διαδοχής αποτύχουν (πχ. Λώρης Κυριάκου) και δεν υπάρξει μια δυνατή υποψηφιότητα για την προεδρία.

Σίγουρα η σημερινή συνεδρία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως καθοριστική. Από την άλλη όμως, η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα και οι όποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν, δεν μπορεί να αναβάλλονται επ’ αόριστον. Τόσο στα αγωνιστικά όσο και στα Διοικητικά!

Autoremarketing

Bet on Alfa