ΑρχικήDaily NewsΞέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι!

Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι!

Κατά παράφραση της αμερικανικής ταινίας “I know what you did last summer”, το omonoia24 επιχειρεί σήμερα να ρίξει λίγο περισσότερο φως, στο πως δημιουργήθηκε το σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης της ομάδας που αντιμετωπίζουμε αυτές τις μέρες… Γιατί ο Νταμπίζας καλείτε να φτιάξει μια ομάδα σχεδόν από την αρχή; Οφείλεται μόνο στην αλλαγή μοντέλου στην ομάδας μας και τον επανασχεδιασμό της από τον Τεχνικό Διευθυντή; Ή μήπως καλούμαστε να πληρώσουμε τα τεράστια λάθη στον προγραμματισμό του περασμένου καλοκαιριού;

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, το περασμένο καλοκαίρι πήρε 12 συνολικά ποδοσφαιριστές. Δεν λαμβάνουμε πάντα υπ’ όψιν τις μεταγραφές του Χειμώνα του 2016 (Φλορέσκου, Όρσουλιτς, Καρλίτος, Κασμί).

Τι πήραμε λοιπόν πέρσι το καλοκαίρι;

1. Μπεμπέ

2. Ρομαρίκ

3. Πέρεζ

4. Μεντί

5. Εζέ

6. Χαφέζ

7. Μπατιμπαγκά

8. Καπράλ

9. Καντούτση

10. Μπρανέσκου

11. Σιέρινταν

12. Χριστοφή

Από τους 12 πιο πάνω, μόνο δύο συνεχίζουν σχεδόν σίγουρα και φέτος! Οι Χριστοφή και Σιέρινταν. Για τον Μπατιμπαγκά υπάρχει ερωτηματικό. ενώ για τον Χαφέζ τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Φυσικά κάποιος μπορεί να αντιπαραβάλει το επιχείρημα ότι κάποιοι από τους πιο πάνω πρόσφεραν στην περσινή χρονιά. Όπως για παράδειγμα οι Μπεμπέ και Ρομαρίκ.

Ο μικρόσωμος Βραζιλιάνος είχε για παράδειγμα 28 συμμετοχές (11 ως αλλαγή) και 1784 αγωνιστικά λεπτά παρουσίας. Ξέραμε πολύ καλά όμως ότι στα 35 του, δεν μπορούσες να χτίσεις πάνω του.

Ο Ρομαρίκ από την άλλη, είχε πολύ περισσότερες συμμετοχές (30 συνολικά) με 2539 αγωνιστικά λεπτά. Ο Ιβοριανός δυστυχώς, κουβαλούσε πέρα από τα χρόνια του Χριστού (33) και διψήφιο αριθμό σε περιττά κιλά. Πιθανότατα η αγωνιστική του κατάσταση και όχι η αξία του ως ποδοσφαιριστή, καθόρισαν και την κάθοδο του στο ποδοσφαιρικό μας πρωτάθλημα.

Πίσω στην ταινία τώρα… πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια από την πρεμιέρα της… Ταινία τρόμου ήταν, για όσους δεν την είδαν… Και το πιο πάνω σενάριο φυσικά μόνο τρόμο μπορεί να προκαλέσει!

Ο Νταμπίζας καλείτε φέτος να κάνει σωστή διαχείριση του προϋπολογισμού αλλά και να χτίσει ρόστερ όχι μόνο για την χρονιά που μας έρχεται, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Η κατάσταση, όπως την ζούμε σήμερα, είναι πάρα πολύ δύσκολη. Σε ένα μήνα πρέπει να φτιάξουμε ομάδα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα ευρωπαϊκά.

Α, και να βρούμε και προπονητή… Να μην το ξεχνάμε αυτό!

Ανηφορικός ο δρόμος λοιπόν. Τουλάχιστον όμως να γίνουν σωστές επιλογές. Ποδοσφαιριστές με ικανότητα, θέληση και προοπτική. Οι ποδοσφαιριστές είναι που παίζουν μπάλα στο γήπεδο, αυτοί κερδίζουν ή χάνουν τα παιχνίδια. Να μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό… Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη από ποιότητα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Και πρέπει να την αποκτήσει άμεσα… Αλλιώς, το μόνο που θα συνεχίζουμε να κάνουμε, είναι να υπάρχουμε απλά και μόνο για να θυμόμαστε τις παλιές καλές μέρες…

Autoremarketing

Bet on Alfa