ΑρχικήDaily NewsΣτο ψάξιμο για 6 βασικούς!

Στο ψάξιμο για 6 βασικούς!

Αν λάβουμε υπ’ όψιν το υπό διαμόρφωση ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εύκολα μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση 5-6 εντεκαδάτων ποδοσφαιριστών.

Bet on Alfa

Σίγουροι αυτή την στιγμή για 11αδα, μπορούν να θεωρούνται (με βάση τουλάχιστον τα περσινά δεδομένα) ο τερματοφύλακας Παναγή, οι μέσοι Μαργκάσα και Φλορέσκου και οι επιθετικοί Χριστοφή και Σιέρινταν!

Τι σημαίνει αυτό; Ψάχνουμε ποδοσφαιριστές για ολοκληρωτική αναδόμηση της άμυνας! Έστω και με κάποια κεφάλαια ανοικτά (Χαφέζ, Ρουνιέ, Καρλίτος). Με τον Αιγύπτιο, δεν χρειάζεται να γινόμαστε κουραστικοί… Είναι δανεικός, άρα προς το παρόν εκτός πλάνων! Με τον Ρουνιέ, έχουμε συμβόλαιο, δεν ξέρουμε αν έχουμε διάθεση να τον κρατήσουμε… Με τον Καρλίτος (που μένει), δεν μπορεί κανένας να ξέρει να προορίζεται για βασικός (εδώ σε Τελικό Κυπέλλου παίξαμε με βασικό τον Ράμος…).

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινηθεί σίγουρα και για επιτελικό μέσο. Το θέμα Ασίς είναι ανοικτό, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει πρωτοκλασάτο 10άρι ο Νταμπίζας.

Το ίδιο ισχύει και για σέντερ φορ, άσχετα με την κατάληξη στην υπόθεση Σκέμπρι. Ούτως ή άλλως ο Μαλτέζος δεν είναι σε καμία περίπτωση 9άρι! Άρα έχουμε για μπροστά Χριστοφή, Σιέριναν ‘σίγουρους’ . Από εκεί και πέρα Σκέμπρι και Μπατιμπαγκά με πολλά ερωτηματικά… Κατά τα φαινόμενα λοιπόν ο Νταμπίζας θα πάει και για πρωτοκλασάτο εξτρέμ αριστερά, πέρα του σέντερ φορ!

Τώρα αν οι έξι βασικοί θα είναι παρόντες στις πρώτες Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις αυτή είναι μια άλλη ιστορία… Οι μεταγραφές τον Ιούνιο είναι μια δύσκολη περίπτωση! Οι καλοί ποδοσφαιριστές  θα περιμένουν τις καλύτερες δυνατόν προτάσεις… Άρα γιατί να βιαστούν να βρουν ομάδα τέλος Μαΐου, αφού έχουν 3 μήνες μπροστά τους για να το πράξουν;

Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε η κλήρωση για τον πρώτο προκριματικό του Europa League, να είναι στα ίδια με τα περσινά και τα προπέρσινα ‘κυβικά’, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο ο Νταμπίζας αλλά και ο νέος προπονητής, τόσο να βρουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, όσο και να μοντάρουν ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa