ΑρχικήDaily NewsΜαύρος καπνός από την Κυπράνωρος...

Μαύρος καπνός από την Κυπράνωρος…

Χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρία του ΔΣ.

Bet on Alfa

Ούτε στο θέμα προπονητή είχαμε νεότερα, ούτε στο θέμα ενίσχυσης αλλά ούτε και στα διοικητικά.

Ο Άγης Ιακωβίδης εκθείασε την δουλειά που έκανε ο Νίκος Νταμπίζας, τόνισε ότι δημιουργήθηκε μια μικρή λίστα από προπονητές (τρεις στον αριθμό) και ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση, ανασταλτικός παράγοντας στην πραγματοποίηση οποιοσδήποτε μεταγραφής, είναι το χρονικό σημείο το οποίο διανύουμε… Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νταμπίζας εντόπισε μερικές καλές περιπτώσεις αλλά την δεδομένη στιγμή, προτεραιότητα τους είναι να βρουν ομάδα σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Για τους Σκέμπρι και Ασίς, ο Νταμπίζας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν υπομονή. Θα τους γίνει πρόταση με τις ενδείξεις να είναι θετικές και για τους δύο (τουλάχιστον από πλευράς ομάδας).

Τέλος όσον αφορά τα διοικητικά, ο Δώρος Σεραφείμ δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Ο ίδιος φαίνεται να προβληματίζεται για την διάδοχη κατάσταση (στον προεδρικό θώκο) αφού ο Λώρης Κυριακού φέρεται να απόσυρε οριστικά την όποια πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία.

Αν δεν υπάρξει σοβαρή υποψηφιότητα σύμφωνα με τα δεδομένα του Δώρου Σεραφείμ, οι πιθανότητες να παραμείνει στην θέση του θα αυξηθούν.

Τέλος, σε όλα αυτά, υπάρχει και ο προβληματισμός για το οικονομικό, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που δεν υπάρχουν καθόλου έσοδα.

Οι όποιες εξελίξεις λοιπόν μετατίθενται για τις επόμενες ημέρες και με βάση τα σημερινά δεδομένα, η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς τα είναι μεταξύ… συγγενών και φίλων!

Autoremarketing

Bet on Alfa