ΑρχικήDaily NewsΝταμπίζας: Ο κύβος ερρίφθη!

Νταμπίζας: Ο κύβος ερρίφθη!

Στην Κύπρο αναμένεται σήμερα ο Νίκος Νταμπίζας.

Bet on Alfa

Είναι αναπόφευκτο η άφιξη του, σε μεγάλο βαθμό να καθορίσει και τις εξελίξεις, σε θέματα προγραμματισμού. Ιδιαίτερα στο θέμα προπονητή. που πρέπει να κλείσει άμεσα, αφού η ομάδα ξεκινά προετοιμασία σε μερικές ημέρες. Ταυτόχρονα θα πρέπει να κλείσουν τα όποια ανοικτά κεφάλαια (Ασίς, Σκέμπρι, Μπατιμπαγκά. Χαφέζ) τα οποία είναι πολύ σημαντικά στην διαμόρφωση του ρόστερ για την νέα σεζόν.

Τέλος, σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσουν και οι προσθέσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Στην ουσία θα πρέπει να χτιστεί μια νέα ομάδα και όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα χρειαστεί κόπος και υπομονή. Με δεδομένο ότι μόνο οι Μαργκάσα και Χριστοφή (από αυτούς που σίγουρα μένουν), ξέρουν τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ, Ηλίας Πούλλος, ΓΣΠ, αλλά και πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ίσως να ήταν σημαντικό να υλοποιηθεί η παραμονή των Ασίς και Σκέμπρι. Από την άλλη, ούτε προπονητές είμαστε, ούτε Τεχνικοί Διευθυντές. Παρόλο που κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι … ηλίου φαεινότερα!

Σε κάθε περίπτωση, μπαίνουμε σε μια ουσιαστική περίοδο, όσον αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας. Η αναμενόμενη συνάντηση Νταμπίζα με τον πρόεδρο και τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναμένεται να ρίξει φως στο καυτό αυτό ζήτημα. Και το πιθανότερο, στην συνεδρία του ΔΣ το απόγευμα, να επικυρωθούν κάποιες αποφάσεις.

Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν… Ας ελπίζουμε ότι οι ζαριές του Νταμπίζα θα είναι προς το συμφέρον του σωματείου. Ο Νταμπίζας δεν θα ετοιμάζεται να διασχίσει τη γέφυρα του ποταμού Ρουβίκωνα φυσικά… Αλλά οι κρίσιμες αποφάσεις του (κάποιες εκ των οποίων πιθανότατα να ανακοινωθούν σήμερα) θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την φετινή πορεία της ομάδας μας!  

Autoremarketing

Bet on Alfa