ΑρχικήDaily NewsΘα «χτίσει» σε βάθος χρόνου

Θα «χτίσει» σε βάθος χρόνου


Ο Νίκος Νταμπίζας, όπως ενημέρωσε χθες τους Δώρο Σεραφείμ και Άγη Ιακωβίδη, μίλησε με αρκετούς ποδοσφαιριστές και κάποιοι απ’ αυτούς είναι έτοιμοι να βάλουν υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια. Μέχρι και τη Δευτέρα που αρχίζει η προετοιμασία αναμένεται να ανακοινωθούν μετεγγραφές και οι ποδοσφαιριστές να είναι ακόμη και παρόντες στο «Ηλίας Πούλλος».

Bet on Alfa

Ο τεχνικός διευθυντής έδειξε να μην πανικοβάλλεται όσον αφορά στην πίεση χρόνου. Ναι μεν θα επιδιώξει να στελεχώσει την ομάδα και να καλύψει θέσεις που έμειναν κενές μετά την αποχώρηση ποδοσφαιριστών, όμως θα «χτίσει» σε βάθος χρόνου και όχι μέσα σε λίγες μέρες.

Το έκανε ξεκάθαρα στον πρόεδρο και στον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι, δεν βιάζεται αφού στην πορεία θεωρεί πως θα προκύψουν αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σε πιο λογικά οικονομικά πλαίσια.

Στόχος του «Ντάμπι» είναι όπως, η Ομόνοια παρουσιαστεί δυνατή στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, την ίδια ώρα όμως την θέλει ακόμη πιο δυνατή και ισχυρή στη συνέχεια, όταν τα ευρωπαϊκά ματς θα είναι πιο δύσκολα αλλά και στο πρωτάθλημα.

Το «χτίσιμο» της Ομόνοιας δεν θα είναι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για το τι θα ακολουθήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Νταμπίζας έχει ένα πλάνο στο μυαλό του και θα το ακολουθήσει κατά γράμμα. Δεν θα πέσει στην παγίδα της Ευρώπη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχει απαιτήσεις στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά σκέφτεται και πιο μακριά.

Με αυτή τη λογική θα πρέπει να αναμένουμε μεταγραφικές κινήσεις μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ιδιαίτερα μέσα στον Ιούλιο. Υπομονή, λοιπόν, με την ευχή ότι η φετινή σεζόν θα φέρει κάτι διαφορετικό και θετικό για την ομάδα μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa