ΑρχικήDaily NewsΑνήσυχη σιωπή!

Ανήσυχη σιωπή!

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την κατάσταση που επικρατεί την δεδομένη στιγμή στο ποδοσφαιρικό τμήμα… Όλοι κρέμονται από τα χείλη του Νίκου Νταμπίζα. Και όσο δεν έρχονται ανακοινώσεις, τόσο μεγαλώνει η αγωνία! Μια βόλτα στα αθλητικά σάιτ να κάνει κάποιος, θα δυσκολευτεί να βρει μια αξιόλογη είδηση για την ΟΜΟΝΟΙΑ!!

Bet on Alfa

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές. Στις αρχές Ιουνίου είναι αδύνατο να φέρεις καλούς ποδοσφαιριστές στην Κύπρο! Αυτό το εμπεδώσαμε… Οι αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ, από την άλλη, δημιούργησαν μια σειρά από αρνητικά συναισθήματα στον κόσμο μας… Όχι τόσο γιατί σώνει και καλά έφυγε ο Ράμος, ο Κίρμ ή ο Ρομαρίκ, αλλά γιατί δεν παρατηρείται κινητικότητα και προς την αντίθετη κατεύθυνση. Και η 6η Ιουνίου (έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας) πλησιάζει!

Φυσικά, οι πρώτες ημέρες πιθανότατα να συμπεριλαμβάνουν εργομετρικά και τα υπόλοιπα σχετικά, αλλά από την άλλη, ακόμα ούτε προπονητή δεν βρήκαμε!

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον οι επιλογές που θα γίνουν να είναι οι ενδεικνυόμενες. Αυτό είναι το πλέον σημαντικό για την ομάδα μας. Και ότι την ανήσυχη σιωπή θα διδεχτεί ένα κλίμα εφορίας και ικανοποίησης…

 

Autoremarketing

Bet on Alfa