ΑρχικήDaily NewsΣεβασμός στον Νούνο (μέρος Β')!

Σεβασμός στον Νούνο (μέρος Β’)!


Μέσα στο Σαββατοκύριακο μια από τις πολλές περιπτώσεις που αναμένεται να ξεκαθαρίσει θα είναι και αυτή του Νούνο Ασίς. Στη χθεσινή συνάντησή του με τον Νίκο Νταμπίζα, ενημερώθηκε πως υπάρχει πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο τεχνικός διευθυντής ενημέρωσε τον Πορτογάλο πως τον υπολογίζει στο πλάνο του για τη νέα σεζόν και θα του γίνει συγκεκριμένη πρόταση.

Bet on Alfa

Ο Ασίς, που έμεινε στην Κύπρο για να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα, αναμένει μια λογική πρόταση. Η προσφορά του στην Ομόνοια είναι γνωστή και όταν στα 38 του είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά και ο πολυτιμότερος, απλώς λέμε RESPECT!

Γι’ αυτό και ο σεβασμός στο πρόσωπο του Ασίς θα πρέπει να αποτυπωθεί από την πρόταση που θα του γίνει και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είναι εξευτελιστική. Ήδη το συμβόλαιο που διατηρούσε στην περσινή σεζόν ήταν από τα χαμηλότερα.

Ο Νταμπίζας κάνει κουμάντο όμως, θα πρέπει να αναγνωρίσει και αυτός την αξία του Νούνο. Τουλάχιστον η προσφορά θα πρέπει να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα που ήταν στην περσινή σεζόν και δεν είναι πολλά.

Μια ηγετική φυσιογνωμία όπως ο Ασίς στα αποδυτήρια φαντάζει επιβεβλημένη. Η προσφορά του δεν μπορεί να είναι μόνο αγωνιστική αλλά ποικιλόμορφη.
Ο κόσμος εκτιμά τον Νούνο και θα θέλει να τον δει και για πέμπτη σεζόν με το τριφύλλι στο στήθος. Και η τιμητική που του αξίζει ας πάρει παράταση για του χρόνου. Όταν, πλέον, θα αγγίζει τα 40!

Autoremarketing

Bet on Alfa