ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ αγωνία για τον νέο προπονητή κορυφώνεται!

Η αγωνία για τον νέο προπονητή κορυφώνεται!

Η φυγή Μιλόγεβιτς άλλαξε κατά πολύ τα δεδομένα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Δεν ήταν μία αναμενόμενη κίνηση και αυτό άλλαξε ξαφνικά και τα σχέδια Νταμπίζα. Η επιλογή προπονητή φαίνεται να είναι δύσκολο εγχείρημα καθώς θα πρέπει να ταιριάζει στην φιλοσοφία Νταμπίζα, όμως πολύ σημαντικό είναι ο νέος προπονητής να μην φοβάται την πρόκληση να δουλέψει με την πίεση του κόσμου καθώς και με τόσο μικρό προυπολογισμό.

Έχουν πέσει στο τραπέζι πάρα πολλά ονόματα και όλα έδειχναν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωρεί με Ελλαδίτη προπονητή. Ελευθερόπουλος και Γεωργιάδης ήταν τα δύο επικρατέστερα ονόματα που λίγο ή πολύ τα Ελληνικά ΜΜΕ θεωρούσαν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αναλαμβάνουν τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μάλιστα μέχρι χθες έπαιζε και το όνομα του Στάϊκου Βεργέτη που ήταν στον Αστέρα Τρίπολης. Το νεότερο που ήρθε ψες είναι πως ο Νταμπίζας εν τέλει προκρίνει ξένο προπονητή και φαίνεται να είναι πλέον και το επικρατέστερο σενάριο.

Ένα είναι το σίγουρο, πως μέχρι την Κυριακή θα γίνει η ανακοίνωση του προπονητή. Το παράτολμο είναι πως ο νέος προπονητής θα έρθει μόλις ελάχιστες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Πρέπει επίσης εν μέρει να συμβιβαστεί με τον προγραμματισμό που έγινε μέχρι στιγμής εξ ολοκλήρου από τον Νταμπίζα. Έχουν φύγει ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές και σίγουρα έκλεισαν και αρκετοί οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν εφόσον προσληφθεί και επίσημα ο προπονητής.

Λογικό είναι επίσης και το γεγονός ότι δεν θα έχει κλείσει πλήρως το ρόστερ μέχρι τις 30 Ιουνίου που είναι και το πρώτο Ευρωπαικό. Έτσι ο νέος προπονητής φυσιολογικά θα έχει περίπου ένα διάστημα 2 μηνών να βάλει και τις δικές του πινελιές.

Autoremarketing

Bet on Alfa