ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈναρξη συνεργασίας ΟΜΟΝΟΙΑΣ και PUMA (Βίντεο)

Έναρξη συνεργασίας ΟΜΟΝΟΙΑΣ και PUMA (Βίντεο)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία αθλητικών ειδών, PUMA, η οποία θα προμηθεύει για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους με αθλητικό υλικό την ποδοσφαιρική μας ομάδα.
Η PUMA αποτελεί εκ των κορυφαίων εταιριών αθλητικών ειδών διεθνώς, καθώς διατηρεί συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών με μεγαθήρια του αθλητισμού, όπως την Εθνική Ιταλίας, την Άρσεναλ, την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και τον Ολυμπιονίκη, Γιουσέιν Mπόλτ.
Ο πολυεθνικός κολοσσός αθλητικών ειδών, έχει αναθέσει από τις αρχές του 2013 την επίσημη διανομή των προϊόντων του στην εταιρία «Sportswind», η οποία δραστηριοποιείται ενεργά σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, δίνοντας νέα πνοή στην PUMA.
Είναι με ιδιαίτερη χαρά που η ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά από 40 χρόνια, συνεργάζεται ξανά με την PUMA. Η ευχή όλων μας είναι όπως και αυτή συνεργασία στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, όπως ακριβώς έγινε την χρονική περίοδο των δεκαετών ΄70 και ’80.
 Παράλληλα, η χρονική συγκυρία της νέας συνεργασίας ΟΜΟΝΟΙΑ και PUMA, είναι ιδιαίτερα σημαδιακή. Τόσο το Σωματείο μας, όσο και η Εταιρία, συμπληρώνουν 68 χρόνια ζωής, καθώς και οι δύο ιδρύθηκαν το ιστορικό έτος 1948.
ΟΜΟΝΟΙΑ – PUMA #StrongerTogether
[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/wzLamAdxsrk”]
Autoremarketing

Bet on Alfa