ΑρχικήDaily NewsΜια κίνηση που θα κερδίσει

Μια κίνηση που θα κερδίσει


Προς παραμονή στην Ομόνοια οδεύουν οι Αντρέ Σκέμπρι και Νούνο Ασίς. Η περίπτωση του πρώτου προ μερικών ωρών φάνταζε δύσκολο, όμως μια κίνηση ο Νταμπίζας θέλησε να αλλάξει τα δεδομένα και φαίνεται να το πέτυχε.

Bet on Alfa

Σκέμπρι και Ασίς πρόσφεραν αρκετά στην ομάδα μας τα προηγούμενα χρόνια, γνωρίζουν τα αποδυτήρια όσοι λίγοι, έχουν δεθεί με τον κόσμο της ομάδας και μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Η αξία τους εγνωσμένη.
Ο Νταμπίζας όταν έκανε την προσφορά στον Σκέμπρι ήξερε ότι δεν θα τον ικανοποιούσε, όμως ήταν έτοιμος να την ανεβάσει και να κερδίσει τον ποδοσφαιριστή. Με αυτό τον τρόπο έδειξε πως τον θέλει και από τη στιγμή που η θέση του Μαλτέζου ήταν πως στην Κύπρο «μόνο για την Ομόνοια», δεν θα αργούσε ο τεχνικός διευθυντής να λάβει καταφατική απάντηση.

Ο Νταμπίζας εφόσον κρατήσει τους Σκέμπρι και Ασίς θα κερδίσει κι αυτούς αρκετούς πόντους στην εκτίμηση του κόσμου. Παράλληλα, η διατήρησή τους στο ρόστερ θα αποτελέσει και μια σημαντική κίνηση μάρκετινγκ. Η αγάπη που τρέφει ο κόσμος για το πρόσωπο και των δύο, ιδιαίτερα θα έλεγα του Ασίς, ενός ποδοσφαιριστής με τεράστια ποδοσφαιρικά χαρίσματα, που στα 38 του τα δίνει όλα για την ομάδα, θα αποτελέσει ένα σημαντικό συν. Από την άλλη, δεν μπορεί να. ξεριζωθεί όλη η ομάδα. Άλλωστε, ήταν κάτι που επισήμανε ο Νταμπίζας στην παρουσίαση του πλάνου του. Θα είναι επικίνδυνο είπε, και δεν έχει άδικο.

Η νέα Ομόνοια έχει ανάγκη την παρουσία δυο ικανών παικτών που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο σύλλογο, ενώ η παρουσία τους θα βοηθήσει και τα αποδυτήρια. Ιδιαίτερα ο Νούνο, μια τεράστια προσωπικότητα, έχει πολλά να δώσει.

Autoremarketing

Bet on Alfa