ΑρχικήDaily NewsΗ εμπιστοσύνη στον Νταμπίζα και η υπομονή του κόσμου

Η εμπιστοσύνη στον Νταμπίζα και η υπομονή του κόσμου


Η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ήταν λαϊκή απαίτηση. Το παράδειγμα άλλων ομάδων και πιο ενδεικτικό αυτό της ΑΕΚ, επέβαλλε την πρόσληψη ειδικού που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις η Ομόνοια να βρεθεί και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Bet on Alfa

Ο Νίκος Νταμπίζας κάλυψε τη συγκεκριμένη θέση και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Παρόλο που παρατηρείται καθυστέρηση στην υλοποίηση μετεγγραφών και γενικώς ο προγραμματισμός δείχνει να είναι πίσω, ο Ελλαδίτης τυγχάνει πλήρους εμπιστοσύνης από τη διοίκηση και τον κόσμο.

Επίσης, οι φίλοι της Ομόνοιας δείχνουν τεράστια υπομονή αφού θέλουν να πιστεύουν πως το πλάνο του Νταμπίζα θα οδηγήσει και πάλι την ομάδα σε λεωφόρους. Φανταστείτε αν ήταν η διοίκηση με τον προπονητή που έκαναν τις ενέργειες, τι θα γινόταν σήμερα.

Η ομάδα αρχίζει την προετοιμασία της χωρίς τον προπονητή της που έκλεισε μόλις το Σάββατο, με πολλές ελλείψεις και χωρίς μετεγγραφή. Αν αυτό το σκηνικό το παρατηρούσαμε τα προηγούμενα χρόνια, θα γινόταν ο κακός χαμός.

Κι όμως, η παρουσία του Νταμπίζα, ενός επαγγελματία που κερδίζει τις εντυπώσεις, έχει διαφοροποιήσει τη στάση του κόσμου. Αναμένει υπομονετικά το «χτίσιμο» της ομάδας και η κριτική θα γίνει στην πορεία, όταν θα αρχίσουν οι αγώνες και τι πρόσωπο θα παρουσιάσει η Ομόνοια.

Καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. Εκεί θα κριθεί ο Νταμπίζας για τις επιλογές του. Η πρόσληψη Κάρβερ, ούτε έφερε ενθουσιασμό, ούτε κατήφεια. Απλώς όλοι αναμένουν την πράξη. Αυτό πρέπει να γίνεται πάντοτε. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα πριν καν γίνει η αρχή αλλά ούτε και να πανηγυρίζουμε. Όλα με μέτρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa