ΑρχικήDaily NewsΟι διεργασίες για Κότσαρη

Οι διεργασίες για Κότσαρη

 

Ένα από τα ονόματα που έπαιξαν τις τελευταίες ημέρες για μεταγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι και αυτό του νεαρού τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνου Κότσαρη. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με το ελληνικό σάιτ sport24.gr, o Νίκος Νταμπίζας μπορεί να είχε στο στόχαστρο του για την Ομόνοια τον Κωνσταντίνο Κότσαρη, αλλά ενημερώθηκε ότι ο νεαρός γκολκίπερ δεν είναι προς πώληση. Πιθανός ο δανεισμός του 20χρονου ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει καλύτερος. Αναλυτικά πιο κάτω το σχετικό δημοσίευμα:

Πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Νταμπίζας έκανε πρόταση στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει τον Κωνσταντίνο Κότσαρη θέλοντας να πάρει τον 20χρονο ελπιδοφόρο γκολκίπερ μαζί του στην Ομόνοια. Η απάντηση που εισέπραξε όμως ο πρώην τεχνικός διευθυντής των πράσινων σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ήταν πως ο νεαρός τερματοφύλακας δεν είναι προς πώληση.

Και αυτό γιατί στο τριφύλλι πιστεύουν στο ταλέντο του διεθνή με την Εθνική Νέων πορτιέρο. Κάτι που το έδειξαν με την ανανέωση του συμβολαίου του στην διάρκεια της σεζόν και την επέκταση του μέχρι το καλοκαίρι του 2018, για έναν ακόμη χρόνο δηλαδή, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο έληγε το 2017.

Μάλιστα σε ότι έχει να κάνει με τον Κότσαρη αυτό που μεταφέρθηκε στην πλευρά του νεαρού γκολκίπερ σε συζητήσεις που είχε με ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ μετά την πρόταση του Νταμπίζα είναι πως δεν είναι προς πώληση και ότι στο τριφύλλι τον πιστεύουν και θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια και θα συζητούσαν μόνο το ενδεχόμενο ενός δανεισμού, ακόμα και στην Ομόνοια.

Έτσι ώστε να πάει κάπου και να παίξει την επόμενη χρονιά, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που χρειάζεται κάθε γκολκίπερ για να αποκτήσει και την ανάλογη εμπειρία που δίνουν οι αγώνες και όχι μόνο οι προπονήσεις και εν συνεχεία να επιστρέψει. Οπότε ο Κότσαρης θα αποχωρήσει φέτος μόνο ως δανεικός από το τριφύλλι.

Autoremarketing

Bet on Alfa