ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗTo προφίλ του Αμίρ Αγκάγιεφ

To προφίλ του Αμίρ Αγκάγιεφ

Όπως έγινε γνωστόν πριν από μερικές ώρες ο νεαρός ποδοσφαιριστής  Αμίρ Αγκάγιεφ βρίσκεται στο νησί μας και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Ο Αγκάγιεφ είναι γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου του 1992 (24 χρόνων). Είναι γέννημα θρέμμα της BNEI YEHUDA, ομάδα της πρωτεύουσας του Ισραήλ (Τελ – Αβίβ). Αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου και μαζί με το Νούνο Ασίς θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα τα δύο δεκάρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Φυσικά ο Αμίρ Αγκάγιεφ μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί φτερό της επίθεσης πράγμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό, αφού μπορεί να δώσει λύσεις και στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Το 2011 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα από όπου ξεκίνησε και μέχρι σήμερα μετρά μαζί της 116 συμμετοχές  και 18 γκολ.

Η φετινή χρονιά ήταν μια από τις καλύτερες στην καριέρα του αφού αγωνίστηκε  σε 38 ματς και είδε δίκτυα 9 φορές. Είναι διεθνής ποδοσφαιριστής αφού μέχρι το 2011 αγωνίστηκε 14 φορές με την Εθνική Ισραήλ – U19 και μέχρι το 2013 αγωνίστηκε ακόμα 6 φορές με την  Εθνική Ισραήλ – U21. Ακόμα δεν έχει πάρει κλήση στην Εθνική Ανδρών της χώρας του.

Πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι πρόκειται για πολύ καλής πάστας ποδοσφαιριστή για τον οποίο στο παρελθόν ενδιαφέρθηκαν μεγάλες ομάδες του Ισραήλ για να τον αποκτήσουν. Βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ώθησαν το Νίκο Νταμπίζα να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του.

Εξελίξεις για το θέμα Αγκάγιεφ αναμένονται σύντομα αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισραηλίτης βρίσκεται στο νησί μας και έχει περάσει μάλιστα και από Ιατρικές εξετάσεις!

Autoremarketing

Bet on Alfa