ΑρχικήDaily NewsΗ αρχή έγινε, τα καλύτερα έπονται

Η αρχή έγινε, τα καλύτερα έπονται


Η αρχή στο κεφάλαιο μετεγγραφές έγινε με την έναρξη της προετοιμασίας. Αργά χθες βράδυ το σωματείο ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον 24χρονο Ισραηλινό μεσοεπιθετικό Αμίρ Αγκάγιεφ.

Bet on Alfa

Ο Νταμπίζας προχώρησε σε συμφωνία μ’ ένα ποδοσφαιριστή που το όνομά του δεν απασχόλησε καθόλου, πιάνοντας στον ύπνο όλους. Το ίδιο έκανε και με τον προπονητή. Ενδεχομένως κάποιες μετεγγραφές να είναι ποδοσφαιριστές που το όνομά τους είδε το φως της δημοσιότητας, κυρίως από Ελλάδα μεριά, ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι πως ο Νταμπίζας κινείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για τον Αγκάγιεφ, θα τον γνωρίσουμε στο γήπεδο, εκεί που επιβάλλεται να «μιλά» ο κάθε ποδοσφαιριστής. Το γεγονός ότι για μια πενταετία ήταν στην Μπνέι Γιεχούντα και μάλιστα τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν βασικότατο στέλεχος μετρώντας πολλές συμμετοχές, συγκαταλέγεται στα θετικά του. 

Όσο για τις δυνατότητές του αυτές τις γνωρίζει καλύτερα ο τεχνικός διευθυντής και για να τον επιλέξει κάτι καλό θα εντόπισε, που ταιριάζει και στο πλάνο που θα εφαρμόσει η ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Απ’ εκεί και πέρα, τα καλύτερα έπονται θα λέγαμε αφού ο «Ντάμπι» ετοιμάζει τα επόμενα «χτυπήματα». Κάποιες μετεγγραφές «ψήνονται» και εφόσον πέσουν οι υπογραφές θα ανακοινωθούν όπως έγινε και με τον Αγκάγιεφ. Είναι θέμα χρόνου. Ακόμη και σήμερα να προκύψουν ανακοινώσεις. Με την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία, ξημερώματα Πέμπτης, αναμένεται να υπάρχουν κι άλλοι νεοφερμένοι πέρα από τον Ισραηλινό. 

Autoremarketing

Bet on Alfa