ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ αποκλεισμός του Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ και το αυτογκόλ...του Χριστόφορου...

Ο αποκλεισμός του Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ και το αυτογκόλ…του Χριστόφορου Χριστοφή

Διαβάσα σήμερα από ανάρτηση στο facebook του συνδυασμού Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ ότι ακυρώθηκε η προγραμματισμένη σημερινή παρουσίαση τους στην Λακατάμια διότι ” η διαχειριστική επιτροπή του Συλλόγου που είναι υπεύθυνη για το χώρο που στεγάζεται το Fan Club, μας ενημέρωσε ότι επιθυμεί να μείνει αμέτοχη και δεν προτίθεται να παραχωρήσει το οίκημα για εκδηλώσεις αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Αυτή η απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του συλλόγου στη Λακατάμια προκαλεί λύπη και καταδεικνύει ότι ακόμα είμαστε εγκλωβισμένοι σε νοοτροπίες και αντιλήψεις του παρελθόντος.

Δυστυχώς με έτσι μυαλά δεν θα πάμε μπροστά.

Είναι δε πρόδηλο ότι η απόφαση αυτή επιβλήθηκε άμεσα ή έμμεσα , αφού όπως καταλαμβαίνω, αρχικά είχε παραχωρηθεί ο χώρος.

Δεν ξέρω πότε θα αντιληφθούμε ότι τέτοιες αποφάσεις δεν μας τιμούν ως χώρο γενικότερα.

Ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων δεν έβλαψε ποτέ. Ειδικά στο σωματείο μας που τα τελευταία χρόνια μαστίζεται από εσωστρέφεια και εμφύλιο πόλεμο θα έπρεπε να αποζητούμε και να ενθαρρύνουμε το διάλογο.

Είχα εισηγηθεί γραπτώς εδώ και μήνες ότι το Δ.Σ. όφειλε να διοργανώσει συζητήσεις με το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να επιδιώξει τη ζύμωση, την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων. Να φέρει το κόσμο κοντά. Να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για ενότητα. Αντί αυτού βλέπουμε μία παθητική, αδιάφορη στάση ωσάν να μην συμβαίνει τίποτε. Δικαίωμα τους.

Επειδή ομώς το Δ.Σ. δεν έχει να πει τίποτε δεν σημαίνει ότι αυτοί που έχουν να πουν κάτι πρέπει να τους κλείνουμε το στόμα και μάλιστα με γελοίες δικαιολογίες.

Γράφω τα πιο πάνω ανεξάρτητα για το τι πιστεύω για τον συνδυασμό Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ, για τις προτάσεις τους ή τα άτομα που το απαρτίζουν. Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε είτε αντιπαθούμε είτε συμπαθούμε κάποιους από αυτούς, από τη στιγμή που έχουν κάτι να πουν, έχουμε υποχρέωση να ακούσουμε.

Και το να παραχωρήσεις το χώρο για μία παρουσίαση δεν σημαίνει ότι συμμερίζεσαι αυτά που θα λεχθούν.

Δυστυχώς πάλι βάλαμε αυτογκόλ.

Ως ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ εννοώ.

Και εννοώ όλους μας και τους εμπρός και τους πίσω και τους δεξιά και τους αριστερά και τους πάνω και τους κάτω!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

 

 

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa