ΑρχικήDaily NewsΠήρε τα ηνία ο Κάρβερ

Πήρε τα ηνία ο Κάρβερ

Στην Αυστρία βρέθηκε χτες ο Τζον Κάρβερ και ανάλαβε τα ηνία των προπονήσεων. Ο Άγγλος τεχνικός από σήμερα μπαίνει στα βαθιά με την ομάδα να αρχίζει να μπαίνει όλο και σε πιο έντονους ρυθμούς προετοιμασίας. Θεωρείτε δεδομένο, ότι Κάρβερ και Νταμπίζας, θα έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με στόχο να ετοιμάσουν την ομάδα αλλά και να δουν σε ποιους τομείς χρειάζεται περισσότερη δουλειά.

Bet on Alfa

Το μεγάλο κεφάλαιο που παραμένει ανοικτό όμως, είναι αυτό της ενίσχυσης. Πήραμε δύο, οι δύο που ήταν στο ακουστικό παραμένουν, ενώ έχουμε και έναν που είναι στην πόρτα εξόδου.

Η ενίσχυση του ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελεί την δεδομένη χρονική στιγμή, επιτακτική ανάγκη. Γιατί με είκοσι ημέρες να μας χωρίζουν από τον πρώτο αγώνα, δεν έχουμε πολλά χρονικά περιθώρια αναμονής. Δεν φτάνει μόνο να έρθει κάποιος παίκτης.  Πρέπει να γνωρίσει ένα νέο περιβάλλον, να ανεβάσει ρυθμούς φυσικής κατάστασης, να καταλάβει τον ρόλο του στην ομάδα…

Είναι πάντως σημαντικό, να διαπιστώσουμε τις πρώτες πινελιές που θα δοκιμάσει να βάλει ο Κάρβερ στην ομάδα. Το φιλικό με την Ροστόφ, που θα μεταδώσει απ’ ευθείας η PrimeTel σε 10 ακριβώς ημέρες, θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για μια πρώτη ανάγνωση της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa